RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Буданов: Росія накопичує ракети, щоб зірвати контрнаступ ЗСУ

Росія ще здатна проводити серйозні оборонні операції й Україні доведеться з цим зіткнутись. Наразі РФ намагається накопичити певний запас ракет для того, щоб зірвати контрнаступ ЗСУ.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв’ю “YahooNews”.

Читайте також: У світі завищені очікування від контрнаступу ЗСУ - Резніков для WP

"Станом на зараз Росія не має ані військового, ані економічного, ані політичного потенціалу для здійснення спроби масштабного наступу будь-де в Україні", - заявив він.

Однак, держава-агресор ще спроможна на серйозні оборонні операції. Україні доведеться стикнутись з цією проблемою. За даними Буданова, Росія намагається накопичити певний запас ракет, щоб зірвати український контрнаступ, але водночас "росіяни звели свої ракетні запаси майже нанівець".

Крім того, начальник ГУР МО України зазначив, що РФ вміє діяти в інфопросторі у своїх інтересах, тому росіяни навіть повірять у те, що "ракетна атака" на Кремль є "перемогою", якщо їм скажуть пропагандисти, що у такий спосіб Росія нібито запобігла "найбільшій катастрофі в історії людства".

"Звучить як жарт, але росіяни сприймають такі дурниці", - додав Буданов.

Нагадаємо, начальник ГУР МО України Кирило Буданов повідомив, що очікувані результати майбутнього українського контрнаступу будуть найближчим часом.

  • Вас також може зацікавити:

Зеленський відповів, коли може початись контрнаступ і скільки триватиме війна

Москва, по кому подзвін: хто вдарив по Кремлю

Організатори удару по Кремлю отримали, що хотіли: військовий експерт назвав три версії атаки дронів