RU  UA

Бандит, який хоче стати царем: колишній КДБіст оцінив заяви Пригожина

Парад, який відбувся у Москві 9 травня, був підготовлений аби як.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів колишній співробітник Зовнішньої розвідки КДБ СРСР, доцент кафедри психології КНУ Олександр Зеленько.

На його погляд, російські військові йшли дуже погано, а техніки майже не було. Тим більше, фактично з військ були присутні "залізничники".

Читайте: Путін вже наклав у чемодан: яскраві меми і фотожаби на військовий парад у Москві

"Все інше, власно кажучи, зброд", - висловився експерт.

Й на цьому фоні чітко виділився глава ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, який провів демонстрацію себе, звернувся зі своїми планами і поглядами на війну й фактично оголосив праймеріз – початок якщо не виборчої кампанії, то принаймні, "оглядини".

"Хто народу буде миліший – старий, нерішучий, неефективний Путін, чи він, Пригожин, який може розв’язувати питання, може щось робити. Те, що він на фоні Путіна виграє, - так", - не виключає колишній працівник КДБ.

На його думку, Пригожин чудово підходить під психотип того, кого хотів би мати царем російський народ. "Такий собі Ємельян Пугачов – кримінальний злочинець, бандит, який хоче стати царем. Ідеальна фігура", - резюмував Олександр Зеленько.

Нагадаємо, що Володимир Путін військовим парадом 9 травня намагався продемонструвати країнам Заходу, що Росія "ще не програла".

  • Вас може зацікавити:

Пригожин, Золотов і Кадиров уже почали діяти, - політичний експерт про сценарій путчу в Москві

Пригожин на тлі десятків трупів "вагнерівців" обматюкав керівництво армії РФ: відео

Путін підтримав Шойгу у боротьбі з Пригожиним: деталі протистояння