RU  UA

Чубаров: в Криму обвалилися ціни на нерухомість в очікуванні удару по Керченському мосту

Можливий удар ЗСУ по Керченському мосту в окупованому Росією Криму далекобійними ракетами негативно вплинув на економічну ситуацію, зокрема ринок нерухомості.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Читайте також: Куди може дістати далекобійна ракета Storm Shadow: карта з радіусом ураження

За його словами, ситуація, що склалася, призвела до того, що туристичний сезон, на який сподівалися окупанти, провалився. Падіння туристичного потоку на сьогодні становить 50% у порівнянні з минулими роками.

"За оцінками фахівців, попит на кримську нерухомість різко впав, на відміну пропозиції. Головний фактор, як я вважаю, - можливий удар по Кримському мосту далекобійними ракетами", - зазначив голова Меджлісу.

Також він розповів, що сьогодні вранці у Сімферополі відбулося захоплення кафедрального собору УПЦ (КП). Це зробили так звані пристави, які прибули у супроводі військових, захопивши майно релігійної громади. Це був останній храм УПЦ (КП), який діяв на території тимчасово окупованої Автономної республіки Крим.

"Окупанти бояться. Всі оборонні споруди, які Москва наказала спорудити в Криму, споруджені. Кошти освоєно. Наскільки оборонні споруди будуть ефективними - незрозуміло, адже вже опубліковано 223 військові об'єкти, які насамперед стануть мішенню для ЗСУ, і для їхньої поразки будуть використані ракети. У тому числі і поставлені Великобританією Storm Shadow", - додав Рефат Чубаров.

Раніше "Апостроф" писав, що у російських окупантів - паніка на тлі анонсованого контрнаступу українських сил.

  • Вас також може зацікавити:

Остання лінія оборони: як окупанти окопуються у Криму

Де ЗСУ можуть вдарити по окупантах: на Заході показали карту контрнаступу

Крим дедалі ближче: окупанти переносять одну з авіабаз, фото із супутника