RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Віддав чоловіку половину: у Києві суд ухвалив дивне рішення щодо силіконових грудей

В Києві суд став на сторону чоловіка у справі про поділ майна з колишньою дружиною. Тепер вона має віддати йому половину суми вартості силіконових грудей, зроблених за кошти сімейного бюджету.

Такий вердикт виніс Солом'янський районний суд міста Києва.

Читайте також: В Одесі за дивних обставин померли 4-річні близнята: поліція шукає причину інциденту

Згідно з рішенням суду, молочні залози ексдружини визнано спільним майном. Відомо, що у 2016 році жінка перенесла операцію з ендопротезування молочних залоз, яка обійшлася у 172 тис. грн або у 6 тис. євро.

За статтею 183 Цивільного кодексу, неподільною є річ, яку не можна поділити без втрати її цільового призначення. У статті 364 ЦКУ вказано, що в такому разі інша сторона має право на одержання грошової або іншої матеріальної компенсації вартості частки.

"Оскільки молочні залози жінки є неподільними, відповідно до рішення суду на неї витрачались кошти зі спільно сімейного бюджету. Відповідно до цього, чоловік має право отримати відшкодування половини вартості суми за операцію, тобто 93 974,10 грн (еквівалентно €3000)", - розповідають у Раді адвокатів України.

Нагадаємо, нещодавно дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова збільшила губи, зробила ринопластику та ліполіфтинг підборіддя. Також вона заявила, що зовнішність її 57-річного чоловіка бажає кращого.

  • Вас може зацікавити:

Під Києвом мати викинула дитину з 5 поверху: фото з місця трагедії

Гвалтували та погрожували вбивством: на Київщині затримали горе-батьків трьох малолітніх дітей

Намагалася продати немовля за десятки тисяч доларів: у Луцьку затримали злочинницю, фото