Лайм

Я б йому підтяжку зробила: дружина Віктора Павліка розкритикувала його зовнішність

Блогерка розповіла, що вона змінила б у чоловікові

Нещодавно дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова збільшила губи, зробила ринопластику та ліполіфтинг підборіддя. Блогерка вважає, що покращити свою зовнішність має й її 57-річний чоловік.

В інтерв'ю Славі Дьоміну 28-річна дівчина заявила, що артисту потрібна пересадка волосся, адже він лисіє. Однак Павлік консервативних поглядів та жодних змін у зовнішності не сприймає.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Він вже лисий. Якщо він підстрижеться повністю, то нехай тоді. А так виходить, що тут трохи є, а тут уже лисина, некрасиво. Йому пропонували пересадку, пропонували уколи. Пропонували навіть по рекламі, бартеру, що навіть гроші не потрібні. Але ні, категорично", - розповіла Катерина.

Читайте також: Дружині Віктора Павліка довелося обирати між другою вагітністю та збільшенням грудей.

Окрім цього, вважає Репяхова, співакові потрібна підтяжка обличчя та омолоджуючі ін'єкції.

"Я б йому підтяжку зробила, якісь уколи, щоб він був більш молодий. Роблять же хлопці, - заявила блогерка. - Щоб виглядати краще з молодою дружиною поруч. А він мені показав фото якогось гітариста дуже старого, зморщеного і сказав: "Ось я буду як він. Я так хочу. Щоб усе було природньо".

Фото: instagram.com/viktorpavlik

Катя додала, що вона приймає вибір чоловіка та не наполягає на змінах. У свою чергу, вона просить того ж і від Павліка, який був проти пластичних операцій молодої дружини.

"Я прошу і мені не вказувати, що робити. Але при цьому я можу сказати свою думку і все, і на цьому ми закінчили. Якщо ні, то ні".

Катерина Репяхова вважає, що виносити на публіку недоліки свого чоловіка абсолютно нормально. "Люди це бачать, що тут такого?! Це теж саме, що сказати про себе", - сказала вона.

Читайте також: Старість не радість: дружина Віктора Павліка розповіла, що вчудив співак.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Окрім критики, дівчина назвала достоїнства Віктора Павліка: "Він талановита людина. Він добрий. Таких як він більше немає. Він піклується, я можу дійсно на нього покластися. Він моя стіна і я впевнена, щоб не трапилося в нашому житті, ця людина завжди мені допоможе. Навіть якщо ми не будемо колись разом, я знаю, що ми 100% будемо друзями. Я бачу, як він ставиться до своїх колишніх, до своїх дітей, своїх рідних і близьких, наскільки він готовий все віддати, останнє".

Нагадаємо, що Катерина Репяхова - четверта дружина Віктора Павліка та мати його четвертої дитини, однорічного Михайла. Від першого шлюбу співак має сина Олександра (38 років), другого – доньку Христину (36 років). Третій син артиста Павло помер від раку у 2020 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі