RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Ці три імені носять хлопці, які будуть ідеальними татами

Деякі чоловіки стають далеко не кращими татами для своїх малюків, але, на щастя, буває й навпаки.

"Апостроф" пише, чоловіки з якими іменами стануть чудовими батьками для своїх дітей.

Читайте: Справжні нарциси: три імені, які носять самозакохані чоловіки

Дмитро ніколи не кричатиме на дитину. Він відрізняється дипломатичністю, тож спершу спробує з'ясувати причину конфлікту та діятиме за ситуацією. Діма до народження дітей ставиться дуже серйозно і має бути впевненим на мільйон відсотків, що зможе дати своїм спадкоємцям лише найкраще. Тому дружині Дмитра не варто підганяти його якомога швидше стати батьком. Краще з цим трохи почекати, якщо він не впевнений, проте згодом він точно дасть фору всім татам світу.

Андрій, на перший погляд, може здатися надто суворим, але, насправді, таким чином він просто переживає за дитину. Якщо у того проблеми, то батько знайде рішення, якщо трапиться важке завдання з математики, тато не заспокоїться, поки не допоможе з його вирішенням, якщо дитина затримується допізна, то Андрій не ляже спати сам, доки не дочекається повернення "блудного сина". Андрій може жорстким, але обов'язково буде чудовим батьком та підтримкою для своїх дітей.

Михайло балуватиме дітей, буде ставитися до них з трепетом і увагою, навчиться дотримуватися балансу між роботою та сім'єю, щоб якомога більше часу проводити з дітьми. Михайло бере участь не тільки безпосередньо у вихованні дітей, а й у їхньому дозвіллі та розвитку, ініціюючи сімейні поїздки та галасливі дитячі вечірки.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена чоловіків, які ніколи не кинуть друга у біді.

Вас може зацікавити:

Їм важко даються знання: три імені, які носять "недалекі" чоловіки

Справжні хами: два імені, які носять найбезкультурніші чоловіки

Готові заради коханої на все: шість імен, які носять найщедріші чоловіки