RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

До Дня захисту дітей Наєв відвідав лікарню "Охматдит": відео

У День захисту прав дитини Командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав Національну дитячу спеціалізовану лікарню "Охматдит", щоб підтримати маленьких пацієнтів і навіяти в них віру в швидке одужання.

Про це повідомляє пресслужба Командування об'єднаних сил ЗСУ в Facebook.

Читайте також: Пам'ятатимуть все життя, хто ворог: у мережі показали, як діти в Києві тікали в укриття під час атаки РФ

Зазначається, що Командування Об'єднаних Сил Збройних Сил України вже давно займається маленькими пацієнтами лікарні в рамках роботи з впровадження гуманітарних ініціатив: організовує святкові театральні та циркові вистави, інтерактивні розвиваючи ігри та дарує солодощі. За сприяння Командування Об'єднаних Сил проводилися виїзні медичні огляди пацієнтів, які постраждали від наслідків російської агресії, у Бучі та Чернігові.

"Ми робимо все для того, щоб заповнити порожнечу надією та добром. В умовах війни наші діти перетворилися на малих дорослих. На дитячих майданчиках у перерві між повітряними тривогами вони грають у недитячі ігри – у війну, закликаючи на допомогу Збройні Сили України. Ми намагаємось здійснювати мрії дітей, щоб їхнє дитинство було з посмішкою на вустах”, - зазначив Наєв.

У пресслужбі додали, що цього разу у лікарні лунав дитячий сміх, а на обличчях сяяли усмішки та радість. Малюків розважали циркові артисти, з ними спілкувалися їхні герої з ЗСУ. Згодом кожен пацієнт традиційно отримав солодкий подарунок.


Раніше "Апостроф" розповідав, як поліція під вогнем окупантів евакуювала трьох дітей-сиріт із прифронтового містечка на Донбасі.

Вас також може зацікавити:

З Днем захисту дітей! Яскраві листівки, вірші та вітання у прозі

"Постановка та замовлення": професор, яка довела студента до лікарні, записала відео з виправданнями

В Україну повернули ще одну викрадену окупантами дитину