RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Нехай в ваш дім поспішає радість! Короткі душевні привітання з Трійцею

Православні українці 4 червня відзначають один з найголовніших церковних свят - Трійцю, яке присвячене існуванню трьох Осіб єдиного по суті Бога - Отця, Сина і Святого Духа. Варто привітати з цим святом всіх своїх близьких християн східного обряду.

"Апостроф" зібрав найкращі короткі привітання з Трійцею.

Читайте також: Про допомогу і прощення гріхів: головні молитви, які читають на Трійцю

В Трійцю бажаю, щоб всі дні твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Хай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергію для управління всіма життєвими справами.

***

Прийміть вітання з чудовою Трійцею! І нехай чудова зелень навколо шелестить у вашій душі сьогодні неймовірною любов’ю, переливаючись в променях сонця щастя райдужною душевністю і Господнім благословенням!

***

Хай Трійця святая веде вас по життю дорогою віри і любові, а на вашому шляху зустрічаються тільки чесні і щирі друзі колеги. Нехай кожна година приносить крихту щастя, з яких складеться щасливий пазл долі.

***

Нехай у твого славного життя буде місце лише для трепетної любові, міцної дружби, надихаючої віри і справджених планів, а все погане віднесе подалі вітер надії! З Трійцею!

***

Щиро вітаю з великим чудовим святом – Трійцею! І нехай чудо сьогоднішнього дня перебуває довго, захоплюючи своєю силою і неймовірною можливістю перетворювати будні у суцільну величезну любов!

***

Прийшла Трійця, свято сподівань, таємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарну височінь, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.

Раніше ми писали, чим треба прикрасити будинок на Трійцю, щоб захистити його від зла.

  • Вас також може зацікавити:

Хай світлий ангел від біди оберігає! Гарні вітальні листівки з Трійцею

Що приготувати на Трійцю: рецепти смачних страв для святкового столу

Не можна купатися і працювати на городі: головні заборони і прикмети на Трійцю