RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Українські співачки виступили з концертом у госпіталі і нарвалися на хейт в мережі: військовим все сподобалося. Відео

Український дівочий гурт Mirami виступив з благодійним концертом для військовослужбовців, які перебувають у госпіталі. Одяг співачок поділив коментаторів на два умовні табори: ті, хто вважає це вульгарним, та ті, які вважає це нормальним.

Відповідне відео з виступу українські співачки опублікували на офіційній сторінці гурту у Facebook.

Читайте також: "Постановка і замовлення": професорка, яка довела студента до лікарні, записала відео з виправданнями

Відеоролик набрав мільйон переглядів, 63 тисячі лайків і 1,2 тисячі коментарів. Такий відгук від українців, зокрема, пов'язаний з одягом виконавиць пісень.

Так, першій "табір" вважає вбрання Mirami на виступі перед військовими недоречним та вульгарним. Основна критика була більше саме від жінок.

"Все тут гарно, окрім нарядів співачок! Вони б ще у купальниках з'явились у госпіталь, де лікуються молоді хлопці... Довгі ноги це гарно, еротично, але виставляти їх треба якось із розумінням місця та часу", "Молодці дівчата але треба було трохи скромніше одягнутися в госпіталь", "Пасувало хоч одягнутися якось по-українські у вишиванки", "Дівчата гарні, співають гарно, але їх одяг не для виступу для поранених бійців. Вульгарно однозначно, і вони це знають. Набагато краще було б вишиванка і спідниця до колін", "Занадто відвертий образ + їх поведінка, це в госпіталі недоречно!", - обурювалися коментатори.

Другий "табір" захищає одяг дівчат та каже, що бійцям сподобалося.

"Я перепрошую, а що тут вульгарного? Те що дівчата в шортах? Дівчата гарні, гарно вдягнені. Вони що голі? Чи в купальниках?! Якісь дивні коментарі", "Почитав коментарі, багато саме жінок пишуть що вульгарно, чоловіки 99% пишуть шо все гарно, на мою чоловічу думку все прекрасно, дівчатка молодці, нашим воїнам потрібна підтримка. А тим кому не подобається вбрання, вони мабуть просто заздрять молодим стройним дівчатам з гарним вокалом!", "Особисто я отримала естетичне задоволення. Гарні дівчатка, гарне виконання. Спіднички перед межею червоної лінії", "Дівчата не в храм прийшли. Все добре, я знаю, хлопцям сподобалось все", - написали вони.

Самі ж співачки звернулися до своїх фанатів з проханням долучитися до збору на бус для військових, замість того, щоб критикувати. Але ніхто не відправив свої кошти.

"Друзі! Та шановні експерти з одягу та моди! Нагадуємо вам про наш збір на бус для воїнів 127-ї бригади ТРО! Збір триває! Долучайтеся... І рівно ніхто не задонатив! Та й таке", - написали вони під відео з концерту.

Раніше ми розповідали, що у Білій Церкві виник скандал через те, що вчителька не запросила на останній дзвоник випускників з інвалідністю.

  • Вас також може зацікавити:

Кохання переможе війну: у Києві молодята зіграли весілля в укритті, відео

Вона сказала "Так": український військовий креативно освідчився коханій і подарував кільце від гранати. Відео

Віктор Павлік з дружиною покаталися Південним мостом і потрапили у скандал зі спецперепусткою