Лайм

Ірина Федишина поскаржилася на шахрайство організатора благодійного виступу для ЗСУ

Співачки не віддають кошти, виручені за квитки

Співачка Ірина Федишин, чий брат загинув на фронті під Соледаром у лютому 2023 року, стала жертвою шахрая. Співачка виступила на благодійному вечорі у Лондоні, але організатор заходу відмовився віддати їй кошти від продажу квитків. Гроші мали піти на допомогу ЗСУ, про що повідомлялося в афіші.

Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

В Instagram артистка розповіла, що організатор із Дубліна Микола Левченко хотів забрати гроші, виручені за продаж лотів на благодійній вечері, а також донати гостей. Зі скандалами кошти (3720 фунтів або близько 169,7 тис. грн) вдалося забрати.

На цьому проблеми із організатором не закінчилися. Наступного дня після вечері Левченко з'явився на концерті Федишин, зажадав отримати відсоток від продажу квитків та благодійних лотів.

Читайте також: Після звинувачень Вельбоя СБУ перевірила продюсерів співака на зв'язок із РФ.

"Ми намагалися пояснити Миколі, що кошти, які люди донатять на ЗСУ на аукціонах, йдуть виключно на ЗСУ. Але його це мало цікавило. Адже він, без нашої згоди, прилетів із Дубліна до Англії зі своєю родиною, і йому треба було закрити всі свої витрати на вікенд у Лондоні: на авіапереліт, готель та харчування. За рахунок людей, які прийшли на концерт та задонатили на ЗСУ", - поскаржилася співачка.

Федишин зазначила, що організатор не покривав витрати на їхній приїзд до Лондона. Квитки на літак, готель, харчування, візи та рекламу вони оплачували самостійно. Ці кошти співачка хотіла повернути за рахунок проданих квитків.

"Кошти, які люди задонатили за лоти на концерті в Лондоні, ми отримали, і вони всі підуть на ЗСУ. Наразі кошти від продажу квитків на благодійний вечір і концерту ми ще не отримали", - повідомила вона.

Фото: instagram.com/irynafedyshyn/

Читайте також: Настю Каменських розкритикували за розіграш авто за 2 мільйони, щоб зібрати 100 тисяч на ЗСУ.

Федишин сподівається, що другий організатор заходу Ігор Березовський допоможе їм вирішити питання.

"Всупереч війні, яка загострила у багатьох українцях найкращі якості, все ще знаходяться люди, які бажають заробити якнайбільше, не обмежуючи себе моральними принципами, - поскаржилася співачка. - Але нам своє робити! Вистоїмо! Переможемо! Дякую всім, хто побував на благодійних заходах у Лондоні".

Раніше у Міністерстві освіти спростували достовірність дипломів Спартака Суботи – його перевірить поліція.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі