RU  UA

"В армії РФ мало користуються мізками": чи є у ворога кадровий резерв

Цілі росіян, які пачками гинуть на фронті, не змінюються, адже їхня мета - виснаження української нації та зниження готовності до спротиву.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів ветеран АТО, народний депутат 8-го скликання Андрій Тетерук.

"Знищення російських вищих офіцерів і колаборантів відбувається як силами українських партизанів, так і внаслідок роботи ЗСУ. Таким чином колаборанти поступово закінчуються, а бажаючих їх замінити не так багато", - зазначив Андрій Тетерук, додавши, що моральний стан у зрадників дуже поганий, бо вони розуміють, що їх будуть шукати та знищувати.

Читайте: Українська армія має успіхи на кількох напрямках: оновлені карти боїв

У самій країні-агресорі протягом минулого року померло близько 40 високопосадовців, що також говорить про високу напругу в російській еліті, - додав він.

"Знищення росіян під Кремінною - наслідок радянських традицій, коли солдатів годинами тримають в строю в очікуванні начальства. Це свідчить про те, що в російській армії мало користуються мізками. Все це свідчить про глибоку деградацію управлінської системи, яка змушує різні угруповання шукати власні шляхи до виживання", - вважає колишній нардеп.

У той же час, режим т.зв. "інформаційної тиші", на його думку, не має логічного обґрунтування, адже пів року влада "шуміла" про майбутній наступ, а зараз, коли він розпочався, раптом оголошено "режим тиші", мабуть, для того, щоб "краще звучали меседжі російської пропаганди".

Читайте: Плани люблять тишу: в Міноборони заінтригували красномовним "посланням" від Буданова. Відео

"Гадаю, що військові дії мають бути добре прокомуніковані, щоб наші люди розуміли стан справ", - резюмував ветеран АТО.

Нагадаємо, що станом на 15 червня, Збройним Силам України під час контрнаступу вдалося просунутися в районі Вугледара Донецької області.

Вас може зацікавити:

Навчання українських пілотів на F-16: які є сценарії скорочення курсу

Техніка, яка рятує життя: з'явились фото пошкодженого "Бредлі" і вцілілого екіпажа

Більше ППО і снарядів для фронту: озвучено перші підсумки Рамштайн-13