RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Працюючим пенсіонерам перерахували пенсії: названо суми підвищення

Пенсійний фонд України провів перерахунок пенсій для працюючих пенсіонерів, які отримують гроші на банківську картку, та збільшив виплати на 221 гривню.

Про це повідомляє пресслужба ПФУ.

Читайте також: Пенсія за віком: яка хитрість, щоб збільшити виплати

"Перерахунок пенсії проведено понад 654,9 тис. осіб, розмір пенсії збільшено понад 401 тисячі осіб, середній розмір підвищення - 221,74 грн. Виплата перерахованих з 1 квітня пенсій провадиться у червні у встановлені пенсіонерам дати виплати з доплатою за квітень та травень" , - йдеться у повідомленні.

Вказано, що перерахунок пенсії у зв'язку з урахуванням страхового стажу після призначення/попереднього перерахунку пенсії здійснено для 537,5 тисяч українців. Зі зазначеної кількості пенсіонерів розмір пенсії збільшено на 327,2 тисячі, а середній розмір підвищення становив 179,47 гривні.

"Перерахунок пенсії у зв'язку з урахуванням страхового стажу та заробітної плати після призначення/попереднього перерахунку пенсії здійснено 117,4 тис. осіб. Додаткові витрати на виплату перерахованих пенсій становлять близько 89 млн грн на місяць”, - зазначили у пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що працюючим пенсіонерам з червня перерахують пенсії "заднім числом". Підвищення може становити до 1200 гривень і буде індивідуальним для кожного пенсіонера.

Вас також може зацікавити:

Третя індексація пенсій: кому в липні додадуть від 100 до 1000 грн

Є час до 24 серпня: біженців у Польщі попередили про важливі зміни щодо віз та посвідок

Як розрахувати розмір майбутньої пенсії самостійно: роз'яснення ПФУ