RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Путіна в рукаві залишилася лише ядерна зброя: чи застосує Росія свій останній козир

Успішні наступальні операції Сил оборони України можуть змусити російський режим застосувати тактичну ядерну зброю. Але, чи зможе голова Кремля Володимир Путін віддати наказ про його застосування не знає ніхто, крім Бога.

Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив військовий аналітик Петро Черник.

"У них насправді крім ядерної зброї більше нічого не залишилося - вони нічим нас здивувати, у частині технологічної зброї або якоїсь особливої тактики, не можуть. Все, що могли застосувати, застосували. Всі ракети як такі застосували, всі різновиди бронетехніки застосували – результату не досягають. З точністю до навпаки: 15-та армія світу починає наступати на "другу армію світу", яка вже за фактом не друга. Тож у них нічого залишилося, крім ядерної зброї", - сказав Черник.

Експерт наголосив, що обставини для Росії складаються невдало. Цей чинник може змусити режим вдатися до екстраординарних заходів. Але, чи застосує армія окупантів тактичну ядерну зброю, не знає ніхто, крім Бога.

"Чи дійде до цієї апокаліптичної точки? Я не знаю, цього не знає ніхто. Можу припустити, що якщо це станеться, то маємо розуміти: це вже не буде проблема України, це вже буде проблема усього світу і в першу чергу головного гегемона – США. Проковтнути вони це не зможуть, будуть змушені відповідати. А в який спосіб, як це все станеться – даруйте мені за мою метафізику, це відомо тільки Богу", - наголосив Черник.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що президент США Джо Байден вважає, що президент Росії Володимир може застосувати тактичну ядерну зброю на території України.

Вас також може зацікавити:

"Загроза зберігається": у ГУР відреагували на новий ядерний шантаж Путіна

Чи зможе Україна вступити до НАТО за спрощеною процедурою: відповідь Байдена вразила всіх

Лукашенко заявив, що Білорусь уже почала отримувати російську ядерну зброю