RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Не забудьте парасольки та сонячні окуляри: синоптики дали прогноз по Україні на три дні

У вихідні у західних областях України буде прохолодно з невеликими опадами, а на решті території очікується літня спека, але з дощами та грозами.

Про це свідчать дані Sinoptik.ua.

Читайте також: На Україну знову насуваються зливи з грозами: де очікується більше опадів

У вихідні, 24 та 25 червня, погода у різних регіонах України відрізнятиметься: на заході буде прохолодно, на решті території буде спека. Але парасольки стануть у нагоді практично всім українцям.

У суботу, 24 червня на сході, півдні, півночі та в центрі України буде спекотна погода +29…+3°С, з короткочасними дощами та грозами. У Запорізькій та Херсонській областях опади не очікуються. У західних областях України від +19 до +22°С.

У неділю, 25 червня, у Донецькій, Луганській, Харківській, Миколаївській, Херсонській, Одеській, Дніпропетровській та Запорізькій областях температура повітря становитиме +27…+29°С. На півночі та в центрі буде максимально комфортна температура +22…+24°С, у західних областях України +20…+22°С. Упродовж дня будуть дощі, можливі грози буде дощовим, з грозами. Негода обійде лише Дніпропетровську, Донецьку, Херсонську та Запорізьку області.

У понеділок на більшій частині території країни термометри покажуть +23…+25 °С. На півдні та сході буде спекотно — +28…+30 °С. Без опадів погода на початку тижня буде лише у Херсонській, Запорізькій, Львівській, Волинській, Рівненській, Київській та Житомирській областях.

"Апостроф" повідомляв, що в п'ятницю, 23 червня, Землю накриє магнітна буря великої інтенсивності.

Вас також може зацікавити:

Насуваються грози з градом: синоптик розповів, де чекатиме погодного Армагеддону

У Києві в червні вдарить спека до +35: календар погоди

Підтопило проїжджу частину: на Прикарпаття обрушилася сильна злива