RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

24 червня

Всі новини

Ви - там, де складно: Наєв привітав спецпризначенців СБУ зі святом яскравим відео

Сьогодні своє професійне свято святкують спецпризначенці Управління "А" Служби безпеки, з яким їх привітав командувач Обʼєднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Ваша бойова робота, майстерність та беззаперечний патріотизм гідні найвищого визнання, - зазначив Сергій Наєв у привітанні бойовим побратимам.

Читайте: Українська контррозвідка знищила російські ЗРК і САУ: відео

"Ви - там, де складно. Ви – ті хто творить нову історію українських спецслужб. У вас завжди є контрдія на усі хитромудрі витівки ворога. У складний для країни час, ви не лише виконуєте завдання з боротьби з тероризмом, а й берете безпосередню участь у діях в складі Сил Оборони України", - йдеться у привітанні командувача Обʼєднаних Сил.

Він зазначив, що "альфівці" проводять розвідку, наводять артилерію по виявлених позиціях ворога, знищують особовий склад противника за допомогою найсучаснішніх технічних рішень і вдень, і вночі.

"Гордий з того, що маю честь пліч-о-пліч боронити рідну країну і в цей славетний день разом з вами вчергове повторити наш головний принцип: "Життя Батьківщині! Честь – нікому!", - підкреслив командувач Обʼєднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Нагадаємо, що бійці Центру спеціальних операцій "А" Служби безпеки за допомогою ударних безпілотників знищили цінне озброєння російського окупаційного війська.

Вас може зацікавити:

Бійці ССО взяли в полон окупантів, що залишилися на затопленій Херсонщині, відео

Сили оборони працюють: Наєв показав, як мінують північний кордон, фото та відео

Чеські ЗК Viktor успішно знищують ворожі "шахеди": Наєв показав фото та відео роботи