RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Д*па кішки була високохудожніша: в мережі підняли на сміх "творчість" Путіна, відео

Після феєричної появи в Дагестані глава Кремля Володимир Путін відвідав виставку Агентства стратегічних ініціатив у Москві, де на мультимедійному екрані намалював зображення обличчя у формі квадрата.

Про це повідомляють російські телеграм-канали.

Читайте: Путін, Лукашенко та півник Пригожин: яскраві карикатури на заколот "вагнерівців"

Гендиректор компанії з виробництва інтерактивного обладнання не зміг відповісти на питання, що намалював диктатор та пообіцяв підключити до цього питання дітей, які мають допомогти розгадати секрет дивного малюнку.

У мережі не могли пройти повз мистецтв Путіна, вгадуючи, що саме міг намалювати президент країни-агресора. Дехто вважає, що це звичайний автопортрет або ж портрет голови ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина. Також не виключено, що Путін міг намалювати: а) щасливого "ватника"; б) Губку Боба; в) колобка. З'явилися навіть прихильники теорії, що Путін явно не зрозумів завдання і таким чином просто вирішив приклад на дошці. Однак усі зійшлися на думці, що у 2013 році путінський вигляд "кішки позаду" був набагато високохудожніший.

"Путін-художник: регрес таланту за 10 років Від креативної дупи кішки – до Губки Боба з вухами. Чи це вухата каструля кипить? Але у будь-якому випадку маестро вирішив, що це шедевр, вже гідний його сигнатури внизу. Але якщо звернути увагу на підпис – він надто спрощений та кострубатий. Тобто, при підборі двійників талант у малюванні не враховувався? Бо "це" явно програє котячій дупі", - написав український політолог і політтехнолог Олексій Голобуцький.

У свою чергу психолог, психотерапевт Ольга Голубицька дала УНІАН приблизну інтерпретацію малюнка, зазначивши, що Путін почав малювати розмиті межі праворуч та ліворуч, що є нехарактерним підходом до малювання обличчя.

Насамперед диктатор намалював очі, що говорить про його нетиповість інтерпретацій, як він сприймає людину і себе "дуже дивним чином". Насамкінець Путін домальовує вуха, що свідчить про те, що "наприкінці тільки він щось слухатиме".

Психолог резюмувала, що якби такий малюнок намалював дитина, то вона поставила б собі галочку, що необхідно провести додаткові тести на уточнення психоемоційного стану. "І були б питання щодо психічного здоров'я дитини, її рівня розвитку, її адекватності та сприйняття", - сказала експерт.

Нагадаємо, раніше ми писали, як відреагували українці на виступ Путіна.

Вас може зацікавити:

Путін вже наклав у чемодан: яскраві меми і фотожаби на військовий парад у Москві

Працює "Легіон Хургада": в мережі вибухнули мемами і фотожабами про з'їденого акулою росіянина

Залужний, дай боєприпаси: яскраві меми на "бунт" Пригожина