RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

З днем ВМС України! Гарні листівки та короткі привітання зі святом

Щороку, у першу неділю липня в Україні відзначають професійне свято військовослужбовців та працівників Військово-Морських Сил.

"Апостроф" зібрав вітання та листівки до цієї події.

Перший день Військово-морських сил у незалежній Україні вирішили відзначати 1 серпня, на честь перших в історії незалежної держави оперативно-тактичних навчань Море-96, які проходили з 30 липня до 1 серпня 1996 року. Свято встановили указом президента України Леоніда Кучми від 17 серпня 1996 року, а вперше відзначили 1 серпня 1997 року.

Привітання з Днем ВМС у прозі

Вітаємо всіх тих, хто має безпосереднє відношення до славного свята Нептуна, Військово-Морського флоту! Бажаємо Вам незламного здоров’я, відчуття повноти життя, незабутніх та яскравих емоцій, миру і процвітання.

***

Вітаю тебе з днем Військово-Морських сил! Бажаю тобі плисти по хвилях розкоші і щастя. Нехай у твоєму житті буде благополуччя, море радощів та любові, неосяжне везіння й потік невід’ємних благ у житті.

***

У свято відваги й мужності, день слави ВМС, нехай вашою доблестю пишається вся країна! Ви підкорюєте водні простори, будучи гордістю для нас, бажаємо, щоб сині добрі хвилі вас берегли!

***

Зі святом мужніх та справжніх чоловіків! Бажаємо бойового духу, позитивного настрою, хороших новин, успішних справ. За мінімум прикрощів, більше сміху, проривів і позитивних результатів. Нехай гроші не стоять на шляху до мрії. Залишайся справедливим і відповідальною людиною. Тільки рівної дороги, сонячних днів, незабутньої відпустки і вірного друга.

***

У День Військово-Морських сил хочу тебе привітати та побажати ловити по життю високу хвилю успіху. Нехай хвилюється море, і абсолютно спокійна буде твоя душа, нехай для твого флоту під силу будь-які завдання і мета.

***

Вітаю з Днем Військово-Морських сил і хочу побажати мудрості морської черепахи, хватки морської акули, чарівності морської зірки, впевненості морської косатки та різнобічності морського восьминога. Удачі в будь-якому шляху і щастя на будь-якому маршруті.

Читайте також: Найкращі короткі привітання з Днем ВМС України

***

З Днем Військово-Морського сил, зі святом бурхливої стихії та хоробрості серця. Бажаю заправляти балом свого життя, як величний цар морський, бажаю хвацько долати високі хвилі долі. А ще бажаю залишатися такою ж сміливцем, сміливцем і великим молодцем. Нехай щастить і на морі, і на суші, нехай допомагає здійснювати подвиги любов і натхнення.

***

Вітаємо з Днем ВМС! Пишаємося тобою і бажаємо, щоб корабель твоєї долі завжди знаходився в морі щастя. Хай в любові не буде штормів, гаманець ніколи не сідає на мілину, а солоний вітер приносить тільки удачу.

Листівки до дня ВМС

Раніше ми публікували красиві листівки, привітання з Днем ВМС України у віршах та прозі.

  • Вас може зацікавити:

Як українці відпочиватимуть в липні: календар свят та вихідних

Офіційно: Зеленський вніс законопроєкт про зміну дат трьох важливих свят

Новий церковний календар: коли в 2023 році закінчується Петрів піст