RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Сумуємо за нашим морем": в мережі показали безлюдні пляжі Кирилівки в розпал курортного сезону, відео

Уже другий рік поспіль у тимчасово окупованій Кирилівці, де у мирні часи і яблуку ніде було впасти, немає туристів – пляжі безлюдні, атракціони на "Федотці" зачинені та працює лише близько 10% магазинів та кафе.

Фото та відео спустілого селища публікують у мережі.

Так, на одному із YouTube-каналів опублікували відео, на якому автор показав, як на сьогодні виглядає Кирилівка та що працює. Пройшовшись "стометрівкою" на відео можна побачити поодиноких людей біля магазинчиків, при чому, за словами чоловіка, наразі працює близько 10% закладів. Він наголосив, що і ціни на продукти та інші товари зараз значно нижчі, ніж тоді, коли у селищі було багато туристів.

Також він показав набережну, де немає жодної людини, лише кілька чайок насолоджуються теплими сонячними днями поруч з Азовським морем.

На одній зі сторінок Instagram також показали пляж Кирилівки. На відео, знятому 30 червня 2023 можна побачити всього дві людини біля моря.

Читайте також: Друге літо в окупації: в мережі показали відео "сезону" на курорті Кирилівка

Користувачі мережі зазначають, що цього року у морі менше медуз, ніж зазвичай. При цьому інші зауважують, що байдуже на медуз, аби тільки улюблена Кирілівка повернулася в Україну.

Підписники сторінки зізнаються, що сумують за цим курортом і чекають, поки ЗСУ виженуть окупантів з нашої землі, щоб знову можна було поїхати на улюблене море.

Раніше ми писали про те, як виглядала Кирилівка рік тому.

  • Вас також може зацікавити:

"Їх завжди кинуть": мер Мелітополя про ставлення окупантів до зрадників

"Закохала до труни": під Мелітополем окупант помер у ліжку колаборантки

Ми з Росією не один народ! Українські захисники показали знакове відео з Бердянського напрямку