RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Повернення з евакуації додому: як отримати безкоштовну транспортну допомогу

Для українців, які хочуть повернутися до рідних населених пунктів, де зараз немає активних бойових дій, запустили спеціальні перевезення в межах України.

Про це повідомляє ADRA Ukraine

Читайте також: Переселенці можуть отримати гроші та ваучери на продукти: інструкція

Організація анонсувала новий вид безплатної транспортної допомоги – рейси для повернення до населених пунктів, де немає активних бойових дій та де українці жили до початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації у 2022 році.

Програма реалізується за підтримки уряду Канади у рамках проєкту Lifesaving Evacuation, Assistance and Protection. Організація здійснюватиме перевезення людей, які потребують повернення з евакуації додому, у тому числі за допомогою спеціалізованого транспорту для маломобільних людей.

Рейси формуватимуться в залежності від кількості заявок – від 10 осіб для звичайних маршруток. Для маломобільних людей надається спецтранспорт за заявкою від двох осіб, включаючи супроводжуючого.

ADRA Ukraine здійснює перевезення усередині нашої країни. Люди, які хочуть повернутися додому з інших країн, також можуть оформити заявку на перевезення від українського кордону.

Залишити запит на повернення з евакуації можна з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00 за номерами : +38 050 572 04 07; +38 067 203 62 48.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали про те, Хто з українців може реструктуризувати борг під час війни.

Вас також може зацікавити:

Підтримав переселенця - отримав грошову компенсацію: кому і за що платять

Українцям дадуть виплати на ремонт житла: коли станеться і кого торкнеться

Фінансова допомога сім'ям загиблих на війні бійців: Рада хоче ухвалити важливий закон