RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В Україну повертається спека, дощі накриють частину країни: карта

У середу, 12 липня, в Україну почне повертатися спекотна погода. Нова хвиля спеки разом з дощами і грозами накриє західні області нашої країни.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Читайте також: Багато дощів, спека та шквали: синоптик розповів про погоду на тиждень

В східних і північних областях ще утримається суха і сонячна погода з комфортними +20 - 24 градусів, а в центрі і на півдні температура вже пдініметься до +29.

"Уночі в Приазов'ї та Криму, вдень у більшості західних областей місцями короткочасні дощі, грози; на решті території без опадів. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі +10-15 градусів, на узбережжі морів до +19; вдень 21-26 з позначкою "плюс", на крайньому заході та південному заході країни +25-30", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області в середу опади не прогнозуються. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 12-14 тепла, вдень +23-25 , на Київщині вночі +10-15 , вдень +21-26 градусів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, попри дощову погоду, у липні суттєвого зниження температури повітря чекати не варто, а трохи прохолодніше стане наприкінці місяця.

Вас також може зацікавити:

В Україні на "маківці літа" буде аномальна спека: синоптик дав прогноз на липень

Київщину накрило градом розміром з перепелине яйце: фото негоди

Місячний календар 2023: коли в липні сприятливі та несприятливі дні