RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Сезон-2023: скільки коштує зняти хату на озері Світязь

Шацькі озера на Волині користуються невеликою популярністю на тлі війни. Тому цьогоріч серед пропозицій житла - багато бюджетних варіантів.

Про це повідомляє Konkurent.ua.

Читайте також: Аномальне тепло в Україні: яких сюрпризів чекати від погоди влітку

Квіткова долина

Квіткова долина розташовна у Шацькому районі, село Світязь (вул. Набережна, 39). Зокрема, у кімнаті є двоспальне та односпальне ліжко, телевізор, холодна та гаряча, холодильник, газова плита. Ціна: 150-300 грн за добу на три особи.

Садиба "Людмила"

Ця локація теж у селі Світязь (вул. Шкільна 30). У садибі здають окремі 2-4-місні номери. У номері: холодильник та телевізор з супутниковим ТБ, дві загальні кухні (газова плита, електричний чайник, мікрохвильова піч, посуд). Вартість: 100-150 грн за добу на одну особу.

Озерна хвиля

"Озерна хвиля" розташована у с. Світязь по вул. 8 березня 39. У номері є вітальня з усіма зручностями та спальна кімната з двоспальним ліжком, санвузол, є укомплектована загальна кухня. Ціна за чотиримісний номер - 800 гривень за добу (200 грн на одну особу.).

Тихий вечір

"Тихий вечір" розташований у селищі Шацьк. Серед умов проживання: у кімнатах - двоспальне ліжко та все необхідне, кухня повністю укомплектована. Вартість за двомісний номер - 350 грн за добу (175 гривень на одну особу).

Світязький хуторок

Садиба розташовна у Шацькому районі біля пансіонату "Шацькі озера". Є номери люкс та напівлюкс (двомісні, тримісні та чотиримісні кімнати). Повністю укомплектовані, у люксі є кондиціонер, тераса. Ціна за напівлюкс - 120 грн за добу з людини, за люкс - 150 грн за добу з людини.

Садиба "Берег Світязя 2"

Розташована у Світязі (вул. Набережна 126), недалеко від озера. Пропонують двомісні та тримісні номери з усім необхідним, зокрема кухнею. Ціни: за двомісний - 400 грн за добу, тримісний - 500 грн.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, попри дощову погоду, у липні суттєвого зниження температури повітря чекати не варто, а трохи прохолодніше стане наприкінці місяця.

  • Вас також може зацікавити:

В Україні на "маківці літа" буде аномальна спека: синоптик дав прогноз на липень

Київщину накрило градом розміром з перепелине яйце: фото негоди

Місячний календар 2023: коли в липні сприятливі та несприятливі дні