RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Командир "Азова" Прокопенко незабаром повернеться на службу: кадри

Командир бригади "Азов", підполковник Денис "Редіс" Прокопенко, який разом із командирами-захисниками Маріуполя повернувся з Туреччини, зустрівся з особовим складом.

Про це повідомляє прес-служба "Азову".

Особовий склад "Азову", який чекав на повернення командира з полону понад рік, був радий вітати його в строю та готовий до виконання будь-яких поставлених завдань.

Читайте: "Ми ще скажемо своє слово": Прокопенко висловився про своє повернення на фронт

"Перебуваючи у полоні я сказав, що для мене ця війна не закінчиться, доки ми не повернемо з полону нашого останнього бійця та не відновимо кордони України на стан 1991 року. Я — солдат. Мене не цікавлять ніякі інші напрямки діяльності, крім військової справи. Моє серце, моя душа, моє тіло належать Азову", — сказав "Редіс" під час зустрічі з бійцями бригади.

Денис Прокопенко який наразі проходить реабілітацію та найближчим часом приступить до виконання службових обов'язків, наголосив на тому, що основні зусилля мають бути спрямовані на бойову підготовку та доукомплектування підрозділу особовим складом, технікою та озброєнням.

"Довгоочікувана зустріч з командиром, його присутність поруч із підлеглими та безпосереднє командування підрозділом — саме той необхідний заряд, який підніме бойовий дух військовослужбовців бригади та надасть їм додаткову впевненість на полі бою", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 215 українських військовослужбовців обміняли на кума Володимира Путіна Віктора Медведчука.

  • Вас може зацікавити:

Наші – вдома: із Туреччини до України повернулися командири "Азова

"Ніби по обличчю поводили": реакція росіян на повернення героїв України додому

Спецназівець по житті й ультрас у душі: хто такий підполковник Нацгвардії "Редіс"