RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

На Полтавщині жінку оштрафували за інтимні відео: правозахисники стали на її захист

У Львівській облдержадміністрації повинна була відбутися лекція сексолога, а Полтавщині суд оштрафував на 34 тисячі гривень місцеву мешканку, яка у лютому зняла на свій телефон відео з мастурбацією та відправила їх через телеграм.

Про це інформує zmina.info.

Читайте: "Гарячі штучки": п'ять імен жінок, які творять у ліжку дива

Як йдеться у рішенні суду, жінка, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, діючи із прямим умислом, з метою наживи, всупереч основним засадам суспільної моралі, системі етичних норм, правил поведінки, що склалися у суспільстві на основі традиційних духовних і культурних цінностей, уявлень про добро, честь, гідність, громадський обов'язок, совість, справедливість, під час спілкування з абонентом, надіслала попередньо виготовлені нею 2 відеофайли, що містять цинічну, непристойну, спеціальну демонстрацію геніталій, які не відповідають моральним критеріям, ображають честь і гідність людини, спонукаючи негідні інстинкти та містять порнографічний зміст.

Дії обвинуваченої органом досудового слідства були кваліфіковані за ч. 2 ст. 301 КК України, тобто як виготовлення та зберігання з метою розповсюдження та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру.

Зазначається, що уродженці с. Руденківка Новосанжарського району Полтавської області довелося укласти з прокурором угоду про визнання провини, а суд затвердив її та призначив обвинуваченій 34000 гривень штрафу.

Крім того, постановив конфіскувати у власність держави її мобільний телефон Хіаоmі Readmi Note 10, оскільки він є "знаряддям злочину".

"У рішенні суду мова цілком серйозно йде про шкоду завдану державним чи суспільним інтересам або правам та інтересам окремих осіб… Здається, за все життя тим, хто займався цією єрессю (тобто самою кримінальною справою), ніхто не сказав, що мастурбація та оголене тіло – це не гріх, не аморально і не наносить суспільної та державної шкоди, не порушує нічиїх прав, і у разі, якщо все відбувається добровільно і всі учасники повнолітні, в такому випадку немає такого поняття, як потерпілі. У цьому театрі абсурду обвинувачувана повністю визнала свою "провину" та її оштрафували на 34 тисячі гривень", – прокоментувала вирок правозахисниця, керівниця напряму із захисту представників громадянського суспільства Центру прав людини ZMINA Людмила Янкіна.

Правозахисниця наголосила, що для того, аби у майбутньому уникнути подібних судових вироків, у школах мають проводити заняття з сексуальної освіти, бо люди повинні перестати думати такими категоріями та вимірами.

Оскільки подібний формат сприйняття контенту інтимного характеру - демонстрація максимальної обмеженості та пуританства. А ще – штучна демонізація авторки контенту.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Одесі парі, яка влаштувала інтим у людному місці в пляжному клубі, загрожує до чотирьох років в'язниці.

  • Вас може зацікавити:

У Львові засудили 18-річну дівчину за секс на зупинці: про партнера "слуги Феміди" не згадали

Секс за зупинці у Львові: суд згадав про хлопця з парочки, де покарали тільки дівчину

Амулет чи секс-іграшка? Археологи відкрили "загадку" найдавнішого дерев'яного фалосу