RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Гарячі штучки": п'ять імен жінок, які творять у ліжку дива

Власниці деяких жіночих імен зможуть здивувати в ліжку свого обранця і тяжіють до різноманітних експериментів.

Фахівці, які вивчають вплив імен на характер і долю людини, з'ясували, як пише "Апостроф", дівчата з якими іменами можуть погодитися на багато з коханою людиною.

Світлана

Світлана любить піддаватися всіляким спокусам, і секс серед них. Вони дуже хороші і досвідчені в любовних втіхах, точно знають всі свої потреби і як доставити собі максимальне задоволення. Жінки з цим ім'ям люблять побешкетувати, так що їх можна сміливо запросити на перегляд кінофільму на останньому ряду.

Читайте також: З них йде чоловіча сила: п'ять головних невдах у ліжку за знаком Зодіаку

Анжела

Анжела ніколи не буває обділена увагою чоловіків. Анжели завжди пристрасні й навіть трохи розпусні. Вони мають свої моральні принципи, які інші жінки можуть не розуміти та засуджувати. Анжела не є дівчиною легкої поведінки, а просто вона хоче, може й уміє брати від життя все.

Олександра

Олександра не має проблем з хлопцями та ідеями, як урізноманітнити свій інтим. Це ім'я наділяє свою носійку бажанням відкривати в собі нові горизонти, постійно вчитися і не зупинятися на досягнутому.

Ксенія

Ксенія, на перший погляд, скромниця, але не дивуйтеся, якщо вона сама раптово запропонує урізноманітнити ігри в ліжку. Ксюша може бути вірною дружиною і гарною мамою, але природня розпуста у відносинах з чоловіком бере гору.

Анастасія

Насті часто є улюбленицями у протилежної статі. Чоловіки однаково закохуються як у її душу, і у тіло. Насті стають чудовими коханками та часто будують свою кар'єру завдяки потрібним зв'язкам.

Нагадаємо, раніше ми писали про знаки Зодіаку, для яких немає табу в ліжку.