RU  UA  EN

Понеділок, 23 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

23 вересня

Всі новини

Всі "Калібри" збито: в Повітряних силах розповіли про роботу ППО під час нічної атаки

У ніч на вівторок, 18 липня, російські терористи атакували Україну з південного напрямку. Всього було запущено шість крилатих ракет "Калібр" та 36 ударних дронів типу "Shahed", всі ракети і майже всі дрони було збито.

Про це повідомляє прес-служба Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також: ЗСУ просунулися на півдні: в Генштабі розповіли про успіх українських військ

Крилаті ракети та переважну більшість дронів-камікадзе знищено на півдні – в Одеській та Миколаївській областях, решту ударних БРЛА уражено в Донецькій, Харківській та Дніпропетровській областях.

"Силами та засобами Повітряних Сил знищено шість "Калібрів", 31 ворожий ударний дрон "Shahed-136/131" та один розвідувальний БПЛА", - йдеться у повідомленні.

За даними командування Повітряних сил пуски "Калібрів" здійснювались, імовірно, з російського фрегата "Адмірал Ессен", "шахеди" – з району полігону Чауда (Крим).

Також повідомляєтья, що за поточну та минулу добу авіація Повітряних Сил завдала до 15 групових авіаційних ударів по російських окупантах.

Раніше ми повідомляли про те, щоза минулу добу українські воїни знищили 710 окупантів, 17 ББМ, 4 танки і 38 одиниць ворожої артилерії.

Вас також може зацікавити:

Ініціатива залишається за Україною: що зараз відбувається в Бахмуті

Хочете цю землю? Змішаємо вас з нею!: ефектні кадри розгрому окупантів на передовій

Скільки топ-офіцерів Росії потрапили на "концерт Кобзона": дані інфографіки за 500 днів великої війни