RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

На Сонці стався подвійний викид: коли чекати магнітної бурі на Землі

Липень 2023 року продовжує випробовувати людей на міцність! На Сонці зафіксовано подвійний тривалий спалах, який призведе до магнітної бурі на нашій планеті.

Про це попередили у The Watchers.

Читайте також: У липні чекає важке випробування: Землю накриє відразу п'ять магнітних бур

Сонце - це не просто гарячий баскетбольний м'яч на небі, а гігантська зірка, маса якої складає 99,87 відсотка від Сонячної системи. Але часом воно нагадує нам про те, як крихкий наш світ.

Так, 18 липня 2023 геомагнітний шторм на Землі досяг рівня G1, це називають малим штормом. Від спокійних до активних рівнів очікуються заворушень 19 липня та 20, потім вони ослабнуть.

Оскільки Сонце є кулею, частина спалахів землянам просто не видно. Вони відбуваються на протилежному боці зірки і ніяк не впливають на людей. У цьому випадку Землі не пощастило: спалах стався в геоефективній області поблизу лінії Сонце — Земля, тому деякі люди відчують це на собі.

Як правило, метеозалежні люди добре знають, які проблеми їм принесуть геомагнітні бурі. Метеозалежним, а також особам з хронічними захворюваннями потрібно постійно відстежувати наближення магнітних бур та виключати на цей час будь-які події, дії, які можуть призвести до стресу. Найкраще в цей час бути в стані спокою, відпочивати та скоротити будь-які фізичні та емоційні навантаження. Крім того, потрібно відмовитися від шкідливої важкої їжі, кофеїну та алкогольних напоїв. Здоровий сон також обов'язковий!

Нагадаємо, на початку липня на Сонці стався викид, що спричинив відключення радіо.

  • Вас може зацікавити:

Які дні в липні найбільш врожайні, а коли не варто нічого сіяти і садити: місячний календар

Спіймають удачу за хвіст: названі щасливчики липня за гороскопом

Зірки дарують шанс розбагатіти: фінансовий гороскоп на липень