RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Відпочинок з дітьми: де зараз в Україні працюють аквапарки

В Україні у літній сезон у західних регіонах працюють чудові аквапарки, які здатні замінити морський відпочинок. Водночас, ціни за такі розваги різняться і залежать від багатьох факторів.

Про це розповідає Travel РБК-Україна.

Читайте також: Сезон-2023: скільки коштує зняти хату на озері Світязь

Аквапарк у Львові

Великий критий аквапарк "Пляж" у Львові працює без перерв протягом року. Він містить п'ять басейнів: дорослі, дитячі та спортивні басейни на 50 м, дев'ять екстремальних гірок.

Зокрема, там також є п'ять саун та лазень, джакузі, фітнес-центр. Можна відпочити у кафе та барах. Працюють аніматори для дітей. Також там є укриття.

Ціна: 210 грн за годину для дорослих, 180 грн за годину – для дітей, пенсіонерів, людей, які мають інвалідність.

Аквапарк у Косино

На Закарпатті є аквапарк "Косино", який складається з трьох гірок заввишки 12 м: "Метелик-Монах", "Камікадзе", "Чорна діра", десяти водних гірок, дитячої аква-зони з водними гірками та окремим термальним басейном.

Ціна: 500 грн за три години та 1000 гривень - безліміт. Дітям до 150 сантиметрів вхід безкоштовний.

Аквапарк у Мукачево

Також є чудовий аквапарк "Карпатія" у Мукачево на Закарпатті, що складається 11 басейнів, зокрема, термальних, є гірки та бані. Також там є два дитячі басейни для різних вікових категорій, чотири різних водяних гірок, хвильовий басейн, басейн-ріка, SPA-зона та соляна кімната.

Ціна: 300 гривень за дві години, 400 гривень за день у будні (дітям до 13 років удвічі менше); у вихідні - 350 гривень за годину, 500 гривень за день. Для дітей – по 220 та 300 гривень відповідно.

Аквапарк у Хмельницькому

Аквапарк "7 Океан" розрахований на одну тисячу відпочивальників. Його площа сягає 20 тисяч квадратних метрів, а площа аквазони – 6 тисяч. Налічуються різні гірки, басейни, джакузі, зони для дітей, тераси для засмаги, спа-комплекс, басейн на 25 метрів.

Ціна: 680 гривень для дорослих та 630 гривень для дітей (до 14 років) – безліміт; для УБД – 350 гривень.

Аквапарк в Ужгороді

Аквапарк "Європа Чоп" у селі Соломоново має відкриті басейни, водні атракціони, шезлонги, лазні, дитмайданчики та готель. Також там можливі нічні купання.

Ціна: у будні для дорослих 350 гривень, для дітей до 10 років – 170 гривень; у вихідні - по 400 та 200 гривень відповідно.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що, попри дощову погоду, у липні суттєвого зниження температури повітря чекати не варто, а трохи прохолодніше стане наприкінці місяця.

  • Вас також може зацікавити:

В Україні на "маківці літа" буде аномальна спека: синоптик дав прогноз на липень

Аномальне тепло в Україні: яких сюрпризів чекати від погоди влітку

Температура впаде до +9: синоптики попередили про різке похолодання в Україні