RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Один з найкращих днів року: що треба зробити в дзеркальну дату 08.08, щоб залучити удачу

Восьме серпня вважається особливою датою, якій нумерологи та езотерики приписують магічні здібності та стверджують, що загадане в цей день бажання обов'язково здійсниться.

Що потрібно зробити, щоб залучити успіх цього дня розповідає "Апостроф".

Езотерики вважають, що дзеркальні дати мають особливу силу та енергетику і багато хто вірить у їх особливий вплив. У такі дні люди намагаються провести час із користю, але головне, що потрібно зробити – це загадати бажання.

8 серпня є сприятливим та яскравим днем для різноманітних ділових заходів, зустрічей, підписання контрактів, працевлаштування та запуску нових проєктів. Варто відзначити, що в цей період Меркурій має особливо сильну енергію, яка чудово поєднується з числом 8.

Число "вісім" у нумерології символізує інтуїцію, сміливість та наполегливість. Люди, пов'язані з цим числом, зазвичай мають впевненість у своїх силах і прагнуть успіху в житті. Вони звикли долати труднощі та не вважають нічого неможливим.

Однак вісімка також може бути пов'язана з деякими негативними рисами, такими як егоїзм і зарозумілість. Іноді у таких людей виникають складнощі у спілкуванні з оточуючими через свою завзятість та прагнення до самоствердження.

Читайте також: У 2023 році буде ще 12 дзеркальних дат: "магічний" календар

Перевернута вісімка символізує знак нескінченності та має безліч цікавих асоціацій у різних культурах. Так, у Стародавньому Єгипті вісімка вважалася символом балансу та стабільності. У Китаї символізує достаток і процвітання. Послідовники Піфагора відносили вісімку до символів любові та дружби, а в Стародавньому Вавилоні вісімка була присвячена Сонцю, і її значення пов'язувалося із сонячними аспектами, такими як сила, світло та тепло.

Серпень — місяць, який у нумерології зазвичай асоціюється зі змінами та новими подіями у житті. Які саме події відбуватимуться і як вони вплинуть на людину, залежить від її власних дій та виборів. 8 серпня вважається особливо щасливим днем цього місяця, і комбінація двох чисел 8 наголошує на його позитивній енергетиці.

Цей день чудово підходить для фінансових операцій та здійснення різних дій з грошима. Покупки, зроблені цього дня, ймовірно, будуть вдалими, а товари – довговічними. Також сприятливо розглядати цього дня відкриття власного бізнесу або взяття кредиту, оскільки фінансовий успіх імовірно буде на боці людини.

Важливо ставитися до питань із фінансами серйозно та відповідально. Самопізнання та аналіз власних бажань та цілей також будуть важливими цього дня. Попри можливість фінансового успіху, відмовлятися від допомоги інших людей цього дня не варто.

У сфері любовних справ удача супроводжуватиме активних та ініціативних людей. Настрій 8 серпня сприятиме новим знайомствам і ризикам. Це час, коли варто відкрито зізнаватись у своїх почуттях і готуватися до змін в особистому житті.

Як використовувати 8 серпня з користю

  • встановіть таймер свого телефону на вісім годин вісім хвилин вечора і знайдіть затишне місце, де ви зможете спокійно зосередитись;
  • запишіть свої найважливіші цілі на аркуші паперу. Напишіть їх ясно та конкретно. Це може бути пов'язано з кар'єрою, здоров'ям, стосунками чи особистим зростанням;
  • Перерахуйте вісім відчутних кроків, які ви можете зробити для досягнення кожної з цих цілей. Розбийте кожну мету на конкретні дії, які можна почати робити вже сьогодні;
  • під час цієї вправи вірте в силу Космосу, яка підтримає втілення ваших мрій у реальність. Уявляйте, як Космос підтримує вас, наповнюючи вас енергією та вірою у себе;
  • під час написання бажань можна про себе проговорити такі слова "Удача прийди, страхи геть. Проходить день, настає ніч". Після цього аркуш паперу потрібно скласти та покласти в таємне місце або собі в гаманець, як щасливий талісман.

Раніше ми писали, на що впливає зміна жінкою свого прізвища після шлюбу.

  • Вас також може зацікавити:

У 2023 році буде 12 "магічних" дат: на які дні випадають і що означають

Сумісність у шлюбі: як її розрахувати за датою народження

Нумерологія в буквах: як дізнатися код свого імені та дізнатися долю