RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Код долі: на що впливає зміна жінкою свого прізвища на чоловіка

Зміна прізвища при створенні нової сім'ї, як досить часто практикується, є досить серйозним вчинком, оскільки внесення змін до свого імені може кардинально змінити все подальше життя.

"Апостроф" дізнався, що кажуть нумерологи про метаморфози у коді нашої долі.

Ім'я людини має своє число, так званий нумерологічний код, що впливає на його характер, життя, долю. Тому треба з'ясувати, який код був з дівочим прізвищем, розрахувати код вже з прізвищем чоловіка і вибрати відповідний. Не виключено, що залишитися зі своїм прізвищем буде розумніше, ніж брати "дані" чоловіка.

Читайте також: Захищають від усіх бід: шість найщасливіших імен для хлопчиків та дівчаток

Прізвище чоловіка - це "пам'ять" всього його роду, який має свою долю та енергетику. Виходячи заміж, жінка входить у поки що чужий їй рід, приймаючи всі його проблеми та ресурси.

Перш ніж прийняти рішення про зміну прізвища, слід кілька разів вимовити своє ім'я разом із прізвищем майбутнього чоловіка, розкуштувати його "смак" та вібрації. І якщо з якихось причин воно ріже слух і звучить вам неприємно, потрібно добре подумати, чи правильним буде ваше рішення. При внутрішній антипатії до прізвища чоловіка ставлення до самого чоловіка теж може поступово погіршуватися, хоча він у цьому не винен.

Нагадаємо, раніше експерти склали рейтинг імен, володарки яких вважаються найзаздрішими жінками.