RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Нумерологія в буквах: як дізнатися код свого імені та дізнатися про долю

Нумерологи, які розповіли, як розрахувати сумісність у шлюбі за датою народження, повідомили, як вирахувати код свого ім'я та прізвища і дізнатись життєве призначення.

Про це повідомляє УНІАН.

Читайте також: "Код" долі: як дізнатися число та значення свого імені

На аркуші треба написати своє ім'я та прізвище, а навпроти них проставити цифри, що наведені у таблиці нижче. Для жінок, які у шлюбі, можна визначити спочатку кармічні завдання, які дано при народженні, через дівоче прізвище, а потім розрахувати свій новий життєвий шлях з прізвищем чоловіка, якщо його змінювали.

Далі треба скласти всі цифри та скласти між собою отримані суми від імені та прізвища. Наприклад, вас звати Марічка Клименко:

Марічка - 8+1+1+6+1 = 17

Клименко - 6+7+2+8+7+9+6+1 = 46

17+46 = 63.

6+3 = 9. Дев'ять - це число цього імені.

Фото: unian.ua

Значення чисел

1

Це яскрава особистість, яка любить знаходитися у центрі уваги та бути лідером. Важливо розвивати навички дипломатії і працювати над комунікабельністю. Накопичуєте негатив всередині себе та думаєте, що впораєтеся самотужки, тому варто навчитися ділитися з близькими своїми переживаннями.

Професійні сфери: медицина, політика, державна служба, наука, авіація, інженерія, машинобудування, гірнича справа.

2

У балансі між зовнішнім і внутрішнім світом, гармонійна та вміє знаходити компроміси, прагне розвиватися духовно, працьовита, наполеглива людина, що має терпіння. Накопичує проблеми, бо хапається за всі справи одночасно. Варто вирішувати проблеми поступово.

Професійні сфери: фінанси, архіви або бібліотеки, торгівля, мода, сільське господарство, виробництво продуктів харчування.

3

Творча, постійно у пошуку однодумців та підтримки для досягання вершин у своїх здібностях, легко працює у команді. Але вважає, що повинна все брати під свій контроль, схильна до самокопання та пошуку проблем, тому варто навчитися вчасно розслаблятися, іноді відпускаючи контроль над ситуаціями.

Професії: поет, літератор, художник, дипломат, бізнесмен, журналіст, режисер, музикант, танцюрист, мандрівник, ремісник.

4

Сімейна людина, поважає традиції роду, турбується про всіх родичів та близьких, емоційно залежна від них, ненавидить несправедливість, важко переживає її, болісно реагує, коли щось йде не за планом, може лінуватися. Варто вчитися самодисципліні, а також не драматизувати.

Професійні сфери: історики, археологи, музеї, готельний або ресторанний бізнес, архітектура, реставрація, хімія, виробництво продуктів.

5

Творчі, сімейні, дуже люблять дітей і навчатися чомусь новому, але також схильні до азартних ігор, невиправданих ризиків, інтригани. Треба навчитися ризикувати з розумом та не триматися за старе. Варто також підвищувати самооцінку та прислухатися до себе, тому що іноді думаєте більше про інших.

Професії: ювелір, збройовий майстер, хірург, стоматолог, реставратор антикварних або інших речей, телеведучий, керівник, оператор, актор.

6

Їм треба відпрацьовувати гріхи предків, з чим треба змиритися і практикувати терпимість, не драматизувати. Вони намагаються довести все до ідеалу, люблять пунктуальність та сильно засмучуються, коли це не виконується. Але варто навчитися плисти за течією, не намагаючись підкорити весь світ та змінити незалежні від вас обставини.

Професійні сфери: філософія, аналітика, дослідницька діяльність, економіка, фізика, біологія, математика, політика, фармацевтика, військова справа.

7

Їм потрібно знайти спільну мову з будь-якою людиною, створювати приємну обстановку в різних умовах, позбутися зайвого егоїзму, інакше можна провести все життя у спробах всіх перемогти і перевершити. Ці люди люблять самотність, мало з ким діляться своїми почуттями та справами, можуть довго ні з ким не спілкуватися. Варто розуміти, що проблеми є у всіх, а тому близькі вас зрозуміють та завжди знайдуть слова підтримки. Можна займатися духовними практиками.

Професійні сфери: викладацька діяльність, юриспруденція, адвокатура, судова справа, правоохоронні органи, керівна посада.

8

Варто вчитися швидко реагувати на обставини, підстроюватися під них, брати відповідальність за свої вчинки та вибір, а також навчатися приймати свої поразки.

Професії: шофер, альпініст, випробувач, пожежний, рятувальник, психіатр, лікар "швидкої допомоги", співробітник секретної служби, цензор.

9

Дуже високодуховні, віруючі люди, можуть бути для багатьох наставником. Треба вивчати різні культури, практикувати знання, вчитися новому та перестати мучити себе, коли занадто переживаєте за інших, варто іноді розслаблятися та відпускати думки.

Професійні сфери: філософія, культурологія, соціологія, викладання, релігійна та громадська діяльність.

Раніше ми писали, що номер будинку може впливати на життя людини. "Апостроф" розповів, як розрахувати цифру і що вона означає.