RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Чистки у військкоматах пройдуть дуже швидко: у владі озвучили деталі

Процес звільнення військкомів пройде дуже швидко, оскільки людей, які можуть стати на їхнє місце – багато і списки вже складено.

Про це під час телемарафону повідомив член Комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, представник президента у ВРУ Федір Веніславський.

Читайте також: Ще один скандал із ТЦК: на Дніпропетровщині військком "заробив" 350 тисяч доларів, фото та відео

"Це буде зроблено дуже швидко. Після того, як президент кілька місяців тому виступив з ініціативою оновлення цього кадрового складу за рахунок тих військовослужбовців, які в окопах довели, що розуміють, що таке війна і честь і гідність. І вони точно не тиражуватимуть інших цінностей", - заявив він.

Веніславський розповів про те, що списки військових, які замінять звільнених військкомів і які не дискредитуватимуть себе вже склали. Це не командири, чи офіцери, які зараз командують бойовими підрозділами.

"На превеликий жаль, війна призводить до того, що військовослужбовці зазнають поранень і за висновком ВЛК вони не можуть більше бути в окопах, визнаються непридатними або обмежено придатними до військової служби. Саме за рахунок таких людей формуватиметься кадровий потенціал для керівників нинішніх територіальних центрів" , - повідомив він.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що військком Рівненщини потрапив у скандал через побиття свого підлеглого.

Вас також може зацікавити:

Затримання колишнього одеського військкома: суд ухвалив рішення

Військкоми – на фронт: що стало останньою краплею для Зеленського

По всій Україні перевіряють роботу військкоматів: куди звертатись у разі порушень прав