RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

До удару з півночі готові: свіжі кадри Об'єднаних Сил на Волинському напрямку

Станом на 18 серпня українські військові продовжують облаштовувати оборонні позиції, здійснюють спорудження інженерних загороджень у Волинській області. Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв особисто перевірив стан справ на цьому напрямку.

Про це розповіли у пресслужбі Командування ОС ЗСУ.

Читайте також: Готуються до вторгнення? Польща перекидає техніку до кордонів з Білоруссю

За словами Сергія Наєва, окреслення чітких завдань на майбутнє є не лише словами, а суттєвою допомогою як від місцевої влади, так і від військового командування.

"Командирам бригад, батальйонів, рот та взводів поставлено низку завдань, що необхідно зробити в подальшому. Через деякий час попрацюємо знову на кожному опорному пункті і здійснимо перевірку", - наголосив він.

Наєв зауважив, що задоволений виконаною роботою, проте ще є над чим працювати у подальшому. Нині військові облаштовують оборонні позиції, споруджують інженерні загородження та виконують звичну бойову роботу - проводять тренування, покращуючи вогневі позиції.

"Бійці, які знаходяться тут, повернулися з виконання завдань на Сході. Там, звісно, була інша бойова обстановка, щоденні обстріли, щоденні ближні стрілецькі бої. На підставі свого бойового досвіду вони можуть покращити оборонні спроможності для того, щоб у разі збільшення рівня загрози не пропустити ворога вглибину нашої країни", - уточнив командувач.


Нагадаємо, Служба безпеки України здобула дані, які свідчать про підготовку росіянами масштабної провокації на Мозирському нафтопереробному заводі.

  • Вас також може зацікавити:

Лукашенко готує суспільство до війни: що означає прибуття до Білорусі "вагнерівців"

"Вагнерівці" в Білорусі: в ISW оцінили загрозу для Польщі та України

Путін видав маячню про "хороший" СРСР і невдячну Польщу