RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Домашнє насильство і незаконна зброя: за вбитим водієм Jaguar з Дніпра тягнеться шлейф проблем з законом

З'явилися подробиці із життя вбитого 29 серпня патрульним у Дніпрі 38-річного бізнесмена Джумбері Сілогави. Виявилося, що загиблий мав неодноразово проблеми із законом.

Про це пише "Телеграф", посилаючись на джерело у правоохоронних органах.

Читайте також: Тримала патрульну, поки чоловік бив поліцейського: з’явилося нове відео з Дніпра

Співрозмовник розповів, що ще 2007 року Сілогава отримав судимість за ст. 286 Кримінального кодексу "Нанесення тяжких або середніх тілесних ушкоджень", але згодом судимість була погашена. Деталі невідомі, проте силовики кажуть, що він був справжнім домашнім тираном, бив своїх колишніх дружин. Однак і ці кримінальні провадження закриті.

Відомо, що його остання дружина Наталія, на яку зареєстроване зупинене патрульними авто Jaguar, біля якого він загинув, скаржилась у поліцію, що він відкривав вогонь з автомата по склу її автомобіля. З цього приводу у поліції рішення у справі не ухвалили. Після чого в липні дружина подала до суду на розлучення, яке їй дали 27 грудня минулого року.

Загиблий мав офіційно зареєстрований карабін МКМ-072 (перероблений автомат Калашнікова калібру 7,62 мм). У травні 2022-го в смт Близнюки на Харківщині у нього вилучили два АК-74 калібру 5,45 мм з номерами 7919 та 7061, якими володів нелегально. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження № 12022221110000224, однак вже в листопаді його з невідомих причин закрили.

На Сілогаву склали ще три адмінпротоколи за порушення Правил дорожнього руху, коли керував Kia Sorento свого знайомого.

Примітно також те, криворізький журналіст Олексій Таймурзін, якого місцеві медіа підозрюють у співпраці з наркоОЗГ "Двадцатівські", повідомив, що Сілогава був "агентом" служби внутрішньої безпеки Національної поліції у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, у Дніпрі суд обрав запобіжний захід поліцейському, який застрелив водія автомобіля Jaguar - його відправили під цілодобовий домашній арешт на 60 днів.

  • Вас також може зацікавити:

Стрілянина в Дніпрі: коли українці навчаться поважати поліцейських

Водій Jaguar порушив правила: з’явилися нові подробиці смертельної стрілянини в Дніпрі, фото і відео

"Бидло на Jaguar": Філатов відреагував на смертельну стрілянину з поліцейським