RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Порівняв жінок-поліцейських з повіями: екснардеп втрапив у гучний скандал

У мережі спалахнув черговий скандал щодо смертельної стрілянини у Дніпрі. Відзначився колишній народний депутат Павло Кириленко, який порівняв жінок-поліцейських з повіями.

Про це екснардеп написав у соцмережі Facebook.

Читайте також: Чи мав право поліцейський в Дніпрі застосовувати зброю? Пояснення адвоката

Він заявив, що з часів реформи Міністерства внутрішніх справ, ухвалення закону "Про Нацполіцію" та появи патрульної поліції кількість аварій та злочинів в країні не зменшилась, а тільки зросла.

"Якщо раніше менти в Україні боялися будь-якого розголосу своїх зловживань та радикалізованого суспільства, то після 2015 з патрульної поліції нова ліво-ліберальна влада зробила по суті "священну корову" зі значно більшими повноваженнями. Тепер виявляється поліція не може бути злочинним органом, бо ж вона оновилася в наслідок Майдану, піддавати сумніву дії якого - це вже державний злочин", - йдеться у його повідомленні.

За його словами, вся структура влади й правоохоронні органи перебудували після подій Революції Гідності "за лівацьким дегенеративним світоглядом". Під останнім він мав на увазі Клару Цеткін та Розу Люксембург, жінок, котрі боролися за права жінок у світі.

"Ну на якого лисого в екіпажі поліції тепер мають бути жінки? Не буду розповідати, що місце жінки - Kinder, Küche, Kirche (Діти, кухня, церква, - Апостроф). Є дійсно заняття та професії де жінка може себе розкрити або підкреслити свою жіночність. Але яка така ефективність та користь від жінки в патрульному екіпажі поліції? Щоб її напарнику не було сумно і не треба було користуватися послугами повій під час роботи?" - сказав експолітик.

Він припустив, що поліцейський у Дніпрі, якого назвав "недоумком", стріляв у порушника тільки тому, щоб "не зганьбитися в очах своєї емансипованої напарниці", котра для нього все ж "жінка".

Такі висловлювання миттю підхопили у мережі. Зокрема, дехто йому нагадав, що з початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну в 2022 році до лав ЗСУ за власним бажанням вступили більш ніж 11 тисяч жінок.

Дехто повідомив, що Кириленко за освітою педагог, і написали риторичне запитання, чому ж сам не пішов у поліцію.

Є інші, не менш цікаві коментарі у мережі, адресовані екснардепу.

Як повідомляв "Апостроф", 29 серпня поліцейські у Дніпрі відкрили вогонь по цивільному чоловікові - від отриманих поранень він помер.

  • Вас також може зацікавити:

"В машині була коханка": з'явилися нові деталі смертельної стрілянини в Дніпрі

Водій Jaguar порушив правила: з’явилися нові подробиці смертельної стрілянини в Дніпрі, фото і відео

У Дніпрі затримали копа після смертельної стрілянини: як виглядає його колега, фото