RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

За легке і успішне навчання: п'ять потужних молитов для учнів та батьків

З першого вересня розпочинається новий навчальний рік, який вдруге відбудеться в умовах військового стану.

Які молитви для успішного начання варто читати учням та батькам - розповів CREDO.

Читайте також: Навчання в українських школах з 1 вересня: як працюватимуть і чи можна відмовитись від очного формату

Господи Ісусе, Ти знаєш, якою тяжкою працею є навчання, знаєш, як тяжко вставати вранці і йти до школи без огляду на погоду. І ще нам треба бути уважними і слухати, що кажуть учителі. Часто є перевірки. А як треба пильнувати за уявою, щоб вона не ширяла попід хмари! — Ти теж це знаєш. А вдома, Господи Ісусе, не так легко відмовитися від перегляду телевізора чи користування комп’ютером. Але я не хочу, щоб вони мною керували. Дай мені сили, щоби противитися спокусам і могти спокійно виконувати домашні завдання. Тяжко здобувати знання, але дякую Тобі, Господи Ісусе, за те, що я можу розвивати вміння, які є Твоїми дарами. Дякую Тобі за моїх учителів, за моїх однокласників, за тих, що добрі, і за тих, хто не такий люб’язний. Дякую Тобі за труд виконання уроків — потім буде приємно мати хороші оцінки. Навчання — це мій обов’язок, це моє спільне з Тобою будування світу. Прошу Тебе, Господи Ісусе, про дар мудрості та вміння розвивати мої здібності. Й не дозволь мені залишатися байдужим щодо труднощів однокласників.

***

Просимо Тебе, Господи, за заступництвом святого Станіслава Костки, освіти світлом Твоєї мудрості наші уми і дай нам допомогу, потрібну в навчанні, щоби правда, яку ми здобуваємо, зміцнила нас при Тобі. Вчини, щоб ми, використовуючи набуті знання, служили Тобі в наших братах і разом з Тобою працювали над удосконаленням світу. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

***

Боже, я знаю, що маю завжди навчатися і здобувати знання, але також знаю, що потребую мудрості, а тільки Ти, Боже, можеш мене нею обдарувати. Дай мені, Господи Ісусе, мудрість, щоб була зі мною, і прошу, щоб я вмів нею добре користуватися, тоді, коли Ти даєш мені улюблених людей і хороші речі. Наш світ прекрасний — вчини, щоб я жив у ньому мудро і розсудливо. Нехай мене не полишає Твоя мудрість і Твоя любов. Амінь.

***

Святий Андрію Боболе! Твій приклад навчає нас, що ми маємо невпинно зростати як учні Ісуса Христа. Слідуючи за Ним, ти зростав у мудрості та благодаті в роки твого навчання у Бога і в людей. Просимо тебе як покровителя про допомогу в заданому нам навчанні, щоб ми здобували не лише знання, але й мудрість, яка відкриває серце для Божого бачення світу і людей. Навчи нас знаходити допомогу завдяки витривалій молитві до Отця через Ісуса у світлі Святого Духа, на віки вічні. Амінь.

Молитва батьків за свою дитину

Ангеле-Хранителю нашої дитини, вітаємо тебе і сердечно дякуємо за твою невтомну опіку над нею. Просимо тебе про підтримку: чувай над нашою дитиною. Допоможи нашому синові (нашій доньці) обрати шлях, згідний із планами Божими. Усувай перешкоди, що постають на цьому шляху. Вбережи нашу дитину від помилок і розчарувань, які могли би принести помилкові рішення. Просимо тебе про це всім серцем, переконані, що вислухає тебе наш Господь і Спаситель Ісус Христос, який живе і царює на віки вічні. Амінь.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Кабінет міністрів визначився з датами, коли розпочнеться та закінчиться навчальний рік 2023-2024 в українських школах.

Вас також може зацікавити:

Рада оборони Києва ухвалила рішення про цілодобовий доступ людей до укриттів у закладах освіти - Віталій Кличко

Як заспокоїти першокласника перед школою: психологічні поради до 1 вересня

Безоплатне харчування в школах: що буде в новому навчальному році