RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Помститися РФ за безсонні ночі: українцям запропонували долучитись до збору на дрони

Власник міжнародного креативного агентства, а зараз оператор дронів на фронті потребує підтримки.

Про це у Фейсбуку написав шеф-редактор Obozrevatel Орест Сохар, всього необхідно зібрати 1 800 000 грн, зазначив він.

Валентин Ільчук із позивним "Буржуй" до повномасштабного вторгнення співпрацював з "Mercedes AMG", ВВС та іншими великими брендами, працював на Reuters. У 2014 він пішов до АТО. На початку повномасштабного вторгнення Валентин Ільчук взяв до рук зброю та брав участь у звільненні Київської та Херсонської областей у складі поліцейського підрозділу, пізніше перейшов на Запорізький напрямок.

Валентин пройшов навчання на оператора дронів, попрактикувався в аеророзвідці та збирає черговий рій дронів-камікадзе. Застосовуватимуть їх на конкретній ділянці фронту, щоб забезпечити успіх контрнаступу. Українцям пропонують скинутися на 50 дронів-камікадзе з комплектуючими для повноцінного оснащення екіпажу – з бортами, наземною станцією, платами ініціації та специфічного БК.

"Загальна вартість цієї "благодійної акції" — 1 800 000 грн! Це хороша можливість "віддячити" рашистам за нічні повітряні тривоги. Друзі, всім хочеться "накинути" оркам, але Вал і його підрозділ мають таку можливість. Тому пропоную угоду: ми скидаємося, з нього — все інше. Це хороша інвестиція. Валентин — воїн світла. Тільки йому потрібні "батарейки", — пише Орест Сохар.

Усі охочі можуть задонатити у банку за посиланням, або переказати на картку: 5375 4112 0806 2302