RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

З днем воєнної розвідки України! Яскраві привітання для бійців "невидимого фронту"

У четвер, 7 вересня, в Україні відзначають День воєнної розвідки. Це професійне свято всіх тих, хто ризикує своїм життям, щоби зберегти нашу Україну в безпеці.

Цього дня "Апостроф" зібрав найкращі привітання.

Читайте також: Як змінився календар свят в Україні від початку війни: інфографіка

День воєнної розвідки було встановлено указом Президента України 7 вересня 2022 року. Ця дата була обрана не випадково, саме 7 вересня 1992 року було підписано Указ Президента України про створення Управління військової стратегічної розвідки Міністерства оборони України. Це започаткувало військову розвідку України, як окремий вид розвідувальної діяльності.

Цього дня начальник ГУР МО Кирило Буданов таємничо привітав побратимів із колег із професійним святом, попросивши "загадати бажання". Він зазначив, що наша розвідка відзначає цей день, всупереч "злочинно-вбивчій, терористично-руйнівній агресії Росії". Він також пообіцяв, що росіяни дадуть відповідь за скоєні воєнні злочини над українцями. Ну і, звичайно, робив усе це Буданов зі своїм фірмовим виразом обличчя.

До привітань приєднався також командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв. Він підкреслив, що поспіхи наших військових операцій багато в чому залежать від того, як якісно і швидко ми можемо оцінити оперативну обстановку, наскільки глибоко розуміємо стратегії окупантів, щоб протиставити їм нашу силу і спроможність.


Шановні воїни-розвідники України! Вітаю вас із професійним святом – Днем військової розвідки! Ваша робота надзвичайно важлива та відповідальна. Ви щодня ризикуєте своїм життям, щоб забезпечити нашу країну необхідною інформацією. Ваша мужність, самовідданість та професіоналізм є прикладом для всіх нас. Дякую вам за ваш внесок у захист України. Слава Україні!

Дорогі розвідники! Вітаю вас із Днем військової розвідки! Ваша робота є справжнім подвигом. Ви щодня працюєте в найнебезпечніших умовах, щоб захистити нашу країну від ворогів. Дякую вам за вашу сміливість, відвагу та патріотизм. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя та мирного неба над головою. Слава Україні!

***

Вітаю всіх воїнів-розвідників України з їхнім професійним святом! Ваша робота є надзвичайно важливою для нашої країни. Ви забезпечуєте нам необхідну інформацію, яка допомагає нам приймати правильні рішення щодо оборони держави. Я вдячний вам за ваш внесок у захист України. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя та успіхів у вашій нелегкій роботі. Слава Україні!

***

Нехай ніщо не залишиться таємницею для розвідників, щоб усе виходило, чого прагнули, чого хотіли і чого хотіли. Нехай життя відкриває всі двері, всі секрети та куточки. Із Днем воєнного розвідника!

***

Вітаю із Днем військового розвідника. Бажаю, щоб тобі під силу було дізнатися навіть найсуворішу таємницю, бажаю, щоб ніхто не зміг зупинити тебе на шляху до поставленої мети. Будь невидимий і небезпечний для ворогів, вірний товаришам і відданий важливій справі. Здоров'я, сміливості, винахідливості та удачі!

Зазначимо, 24 січня українці також відзначатимуть День зовнішньої розвідки України.

Вас також може зацікавити:

В Україні з 1 вересня переходять на новий церковний календар: повний перелік святкових дат

Різдво Богородиці 2023: коли святкуємо за новим календарем і що заборонено цього дня

Операція "Синиця": у ГУР назвали ім'я пілота вертольота Мі-8