RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

В небесній канцелярії все вже вирішено: в якому віці знаки Зодіаку можуть зустріти своє кохання

Експерти, які раніше назвали головних щасливчиків цієї осені, розповіли також про те, в якому віці знаки Зодіаку знайдуть своє справжнє кохання.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: У передчутті змін на краще: що передвіщають зірки всім знакам Зодіаку на 11-17 вересня

ОВНИ

Овни дуже швидкі та імпульсивні. Свою другу половинку вони зустрічають віком від 22 до 28 років. Їхнє сімейне життя не складається, тому що вони не бажають залишатися на одному місці протягом тривалого періоду часу. Овни прямолінійні і не особливо дбають про почуття та настрої інших. Їхні любовні зв'язки швидкі та раптові.

ТЕЛЬЦІ

Ці люди дуже владні та вперті. Свою другу половинку вони зустрічають віком від 30 до 32 років. Вони практичні, успішні і заслуговують на довіру. Вони часто терплячі і наполегливі, мають чудову витривалість. Тільці - вірні та віддані друзі. Їхнє сімейне життя зазвичай складаються дуже добре.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам добре знайомі різкі перепади настрою, вони мають подвійний характер та темперамент. Вони неспокійні, дипломатичні та амбітні. За вдачею вони кокетливі і заводять не один роман. Свою другу половинку вони зустрічають віком від 27 до 32 років. Через свою природу вони стикаються з проблемами у сімейному житті.

РАК

Представники цього знака дуже емоційні, завзяті у своїх почуттях і прив'язані до свого будинку та сім'ї. Тепер ви легко можете здогадатися, яким складеться їхнє сімейне життя. Вони зустрічають свою другу половинку у 20 років. Представники цього знака Зодіаку відомі своєю працьовитістю, яка допомагає їм досягти успіху в житті.

ЛЕВ

Вони надзвичайно співчутливі, щедрі, правдиві, зрозумілі та авторитетні. Зазвичай Леви горді і щасливі у фінансових питаннях. У питаннях кохання вони власні, пристрасні та вірні. Вони вимагають любові, але вона не досягає їх через вперту натуру. Свою другу половинку вони зустрічають віком від 27 до 30 років.

ДІВА

Діви мають хороші аналітичні здібності. На них нелегко справити враження чи обдурити інших. Свою другу половинку вони зустрічають віком від 24 до 28 років. Їхнє сімейне життя - звичайнісіньке.

ТЕРЕЗИ

Ці люди рішучі у своїх думках та діях, у них відмінне передбачення та інтуїція. У Терезів велике коло друзів і знайомих. Свою другу половинку вони зустрічають у віці від 26 до 31 року, тільки нечасто бувають задоволені своїм шлюбом.

СКОРПІОН

Вони рішучі, незалежні та енергійні. Скорпіони мають магнетичну індивідуальність і універсальні. Свою другу половинку вони зустрічають віком від 25 до 30 років. Вони дуже вимогливі у сексуальному житті, будинки догматичні та владні. У Скорпіонів дуже часто бувають проблеми у шлюбі, їм нелегко порозумітися з дітьми та батьками другої половинки.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці дуже імпульсивні, сповнені ентузіазму і рішучі. Ці люди відверті і тому живуть собі ворогів. Вони приязні та товариські. Свою другу половинку Стрільці можуть зустріти віком від 27 до 30 років. Вони часто одружуються в останню хвилину і нечасто задоволені своїм шлюбом.

КОЗЕРІГ

Вони морально сильні, рішучі та незалежні у всіх своїх діях. Крім того, що вони роботящі, вони ще й мислителі. Через їхню примхливу поведінку Козерогів часто неправильно інтерпретують люди. Свою другу половинку вони зустрічають віком від 22 до 26 років. Їхнє сімейне життя зазвичай непросте.

ВОДОЛІЙ

Водолії — надто чутливі люди, яких легко поранити. Вони часто втрачають контроль над собою і говорять або роблять речі, про які пізніше шкодують. Хоч вони і товариські, але страждають від самотності у житті. Свою другу половинку вони зустрічають віком від 27 до 30 років. Їхнє сімейне життя нещасливе.

РИБИ

Зазвичай Риби дуже щедрі, чуйні та добрі. Вони вірні своїм друзям та знайомим, за умови, що відчувають, що їм довіряють. Вони, як правило, успішні на всіх посадах та обов'язках. Вони зустрічають свою другу половинку в 20 років, і їхнє сімейне життя складається вдало.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп ТАРО на вересень.

Вас також може зацікавити:

Можуть нашкодити: де та які тату небажано робити трьом знакам Зодіаку

Вимагають від партнерів більшого, ніж потрібно: топ-5 норовливих знаків Зодіаку

Гроші потечуть рікою: який найщасливіший день у вересні у кожного знака Зодіаку