RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Кому кінець тривог, а кому удача: гороскоп Таро на вересень для всіх знаків Зодіаку

Вересень для різних знаків Зодіаку принесе як удачу, розраду та успіх, так і невдачу, застій у справах та тривоги.

Прогноз для усіх знаків Зодіаку на вересень склали тарологи.

Читайте також: Настає час змін та нових знайомств: гороскоп на вересень для всіх знаків Зодіаку

Овен

У вересні Овнам нададуть велику підтримку і подарують розраду. Людина, якій Ви довіряєте та яку поважаєте, стане вашою опорою. Не соромтеся просити про допомогу. Самотність в цьому місяці вам не загрожує.

Телець

Тельцям варто взяти паузу у всіх справах і взаєминах. Місяць невдалий для кардинальних змін і серйозних розмов. У вересні вам краще розслабитися, обміркувати ситуацію, відновити здоров'я. Тільки від вас залежить, сприйматимете ви цей період як застій або як стан спокою.

Близнюки

У вересні в їхньому житті трапиться щось несподіване, що неможливо передбачити. Це може бути несподівана перешкода у виконанні планів або незрозуміла поведінка знайомих. Ви не впевнені в своєму майбутньому і перебуваєте на життєвому "роздоріжжі". Можливо варто зважитися на справу, яку ви давно хочете зробити.

Рак

Раки часто будуть тужити через втрачені можливості, любовні невдачі, загиблих близьких. Гороскоп радить вам пережити цей душевний біль, осмислити його і продовжити жити далі. Також карта вказує на те, що Ракам відкриються нові можливості, які вони через сумніви і сумні переживання можуть не помітити.

Лев

Леви стануть підкорювачами вересня. Місяць вдалий для будь-яких справ. Все, що ви задумаєте, завершиться оглушливим успіхом. Вересень дозволить Левам насолодитися всім, чого вони заслужено досягли.

Діва

Вересень принеседовгоочікуване заспокоєння, вихід з важкої життєвої ситуації, кінець тривог. Зі складної ситуації ви перейдете до нових життєвих перспектив. Однак невідомо, чи будуть такі зміни добровільними або вимушеними.

Терези

Терези очікує складний моральний вибір в особистому житті у вересні. Вам доведеться відмовитися від колишнього способу життя, забути про старе і перейти на новий рівень відносин, якщо хочете досягти особистого щастя. Терезам потрібно стати серйознішими і самостійнішими, взяти на себе зобов'язання перед близькими або другою половинкою.

Скорпіон

Скорпіонів чекають успіхи в кар'єрі. Карти Таро обіцяють успішне просування бізнесу, поліпшення відносин з колегами. Вони відкриють в собі лідерські якості, стануть авторитетом і джерелом натхнення для інших, зуміють підбадьорити і дати мудру пораду. У фінансовій сфері все буде відмінно.

Стрілець

Вересень для Стрільців буде вкрай вдалим. Ваші бажання збудуться, досягнення будуть досягнуті, а в любовній сфері ви відчуєте невимовне щастя. Навіть якщо за щастя доведеться поборотися, то ця боротьба однозначно буде успішною. Вересень буде дуже вдалим для поїздок і подорожей.

Козеріг

У вересні у вашому житті відіграватиме важливу роль якась жінка, яка має добросердечний характер. Вона дасть вам мудрі поради і наставить на правильний шлях. З нею ви відчуєте комфорт і безпеку. Вас очікують позитивні емоції і життєві досягнення.

Водолій

Водолії завоюють репутацію лідера колективу. Ви станете великим авторитетом, ваша думка буде цінною для багатьох людей. У соціальному житті ви повністю реалізуєтеся. Вересень буде дуже вдалим для бізнесу, фінансової сфери та ділового спілкування.

Риби

Вересень буде для вас складним місяцем. На початку осені Риби на тривалий термін "загрузнуть" в життєвій ситуації, в якій вони зараз знаходяться. Ніяких значних змін - ні на краще, ні на гірше, - в місяці не передбачається, і така одноманітність може пригнічувати.

Раніше ми писали про самі терплячі знаки Зодіаку.

Вас також може зацікавити:

Зможуть упіймати талан за хвіст: астролог назвав три знаки Зодіаку, яким пощастить на початку осені

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року