RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В передчутті змін на краще: що віщують зірки всім знакам Зодіаку на 11-17 вересня

Наступний тиждень принесе в життя усіх знаків Зодіаку нові турботи, плани та звершення. Як позитивні, так і негативні події.

Що очікує знаки Зодіаку 11-17 вересня - розповіли астрологи.

Читайте також: Пощастить в коханні і з фінансами: жовтень буде найкращим місяцем для трьох знаків Зодіаку

Овен

Зірки рекомендують зайнятися практичними справами. Перед прийняттям рішень варто все обміркувати. Грошові питання поступово вирішуються. Гарний прибуток можливий у тих, хто працює на державній службі.

Телець

Стабільний тиждень, спокійний та урівноважений емоційно. Сімейних Тельців очікують домашні клопоти, виховання дітей та побутові проблеми.

Близнюки

Тиждень буде зосереджений на діловій сфері життя. Не соромтеся звертатися по допомогу до друзів. гарний час для того, щоб почати навчання для підвищення рівня своєї кваліфікації. Будьте обережними з колегами.

Рак

Час закінчити стосунки, які не приносять задоволення. Будьте обережні з новими знайомствами. Тільки найближчих людей посвячуйте у свої плани.

Лев

Серйозних змін у житті не передбачається. Креативним людям відкриваються можливості у сфері інформаційних технологій. Сприятлий період для сімейних пар.

Діва

Час зайнятися паперовими справами, які відкладали. Зірки наполегливо рекомендують подбати про своє здоров'я. Можливе отримання підвищення по службі або невелике збільшення зарплати.

Терези

Тим, хто займається бізнесом, варто задуматися про реструктуризацію бізнесу, запровадження цифрових технологій та залучення молодих та креативних фахівців. Час шукати додаткові заробітки.

Скорпіон

Можливі складнощі у колективі через нерозуміння та конкуренцію, проте вас це торкнеться не критично. Остерігайтеся органів контролю, приведіть усі документи до ладу.

Стрілець

Зменшіть високий робочий темп. Ваше становище на службі є стійким і дозволяє мати стабільний заробіток. Фінансова ситуація може трохи похитнутися – гроші надходитимуть нерегулярно.

Козеріг

Знак очікують яскраві події у сімейних та близьких стосунках. У молодих пар з'явиться шанс покращити житлове становище. Будьте обережні в обговоренні матеріальних питань.

Водолій

Приділіть увагу здоров'ю. Сімейні пари будуть повністю поглинені домашнім життям, дітьми та облаштуванням будинку. Гарний час покращити житлові умови.

Риби

Найкращий час щось змінити у своїй професійній діяльності. Можливі проблеми в особистих стосунках.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп Таро на вересень.

Вас також може зацікавити:

Вимагають від партнерів більшого, ніж треба: топ-5 норовливих знаків Зодіаку

Гроші потечуть рікою: який найщасливіший день у вересні у кожного знака Зодіаку

Можуть нашкодити: де та які тату небажано робити трьом знакам Зодіаку