RU  UA

Тривають важкі бої, але ми просуваємося: військовий назвав дві переваги РФ на Бахмутському напрямку

На Бахмутському є певні успіхи у просуванні Збройних сил України. Ворог намагається чинити опір і контратакує для того, щоб перехопити ініціативу чи поновити втрачене становище. Росіяни мають дві переваги: велику кількість снарядів та особового складу.

Про це розповів заступник командира 3-ї ОШБ Родіон Кудряшов в ефірі "Апостроф TV".

Читайте також: Пошкоджено носій "Калібрів": з’явилися перші супутникові фото ударів по Севастополю

За його словами, зокрема 3-я штурмова бригада, здійснювала штурмові дії, і вони були реалізовані новими вільними метрами української землі.

Контратаки ворога у відповідь на натиск ЗСУ спрямовані перехопити ініціативу, поновити втрачене становище, чи покращити свою ситуацію не передньому краю. За словами Кудряшова, всі ці заходи, які проводить ворог, проходять безуспішно.

Військовий розповів, що на сьогодні ворога представляють десантні частини регулярних військ збройних сил Російської Федерації.

"Це освічені люди, які служать в армії не перший рік. Їх досвід залишає бажати кращого, але військовослужбовці з боку збройних сил Росії так чи інакше приходять з певним багажем знань", - зазначив Кудряшов .

Також, за його словами, Росія використовує дві свої основні переваги – велику кількість снарядів та особового складу. І саме за допомогою цієї складової вони не мають проблем з утриманням переднього краю.

Раніше ми розповідали, які наслідки може мати "бавовна" в Севастополі.

Вас також може зацікавити:

Кремль готує нову хвилю мобілізації: в ISW розкрили деталі

ЗСУ відправили до пекла ще майже 600 окупантів: оновлені втрати РФ у війні

Росія атакувала Одещину "шахедами": є влучання і постраждалі