RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Російські добровольці розповіли про результати рейду на Бєлгородщину: це ваша нова реальність

Штурмова група Легіону "Свобода Росії" провела на території Білгородської області РФ близько доби, виконавши всі поставлені завдання, і зазначає, що для путінських солдатів настала "нова реальність".

Про це повідомляє ЛСР.

Читайте також: Російські добровольці знову ведуть бої на Бєлгородщині: заява Легіону "Свобода Росії"

Зазначається, що після рейду на ворожу територію всі легіонери залишилися цілими і неушкодженими, а противник зазнав втрат живої сили та техніки.

"Нагадуємо путінським псам режиму: наші рейди на територію РФ — ваша нова реальність. Це буде відбуватися в будь-який потрібний для нас і несподіваний для вас момент. Ви можете скільки завгодно приховувати втрати, але самі чудово знаєте, скільки похоронок виписуєте матерям своїх підлеглих", - йдеться у повідомленні добровольців.

Також у ньому наголошується, що бійці Легіону не зупиняться, бо Росія — їхній дім і вони боротимуться до тих пір, поки не звільнять її від диктатури.

Заступник командира Легіону з військово-цивільного співробітництва на псевдо "Цезар" у свою чергу зазначив, що рейди вглиб ворожої території підточують сили противника, відволікаючи його від фронту для прикриття кордону.

"Наша фінальна мета цілком зрозуміла - це штурм Кремля. Ми зробимо те, що не вдалося зробити Пригожину", - наголосив речник ЛСР.

Нагадаємо, що у червні тоді ще живий і здоровий очільник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, який йшов походом на Москву, несподівано відмовився від свого плану, не дійшовши до російської столиці лише 200 км.

  • Вас може зацікавити:

У 2024 році в Кремлі буде інша влада - боєць Легіону "Свобода Росії"

"Місцеві та солдати РФ нас підтримують": доброволець розповів деталі боїв під Бєлгородом

Показали масу слабких місць: боєць "Свободи Росії" про рейди на Бєлгородщину