RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Відкрився осінній коридор затемнень: що варто зробити и чого краще уникати

Сьогодні, у п'ятницю, 29 вересня відбувається місячне затемнення, що відкриє т.зв "коридор затемнень", який триватиме близько двох тижнів.

Про це пише ТСН, яка дає рекомендації на цей період.

Читайте: У вересні зійдеРанее "Апостроф" сообщал, что в октябре произойдут два затмения - солнечное и лунное, которые припадают на новолуние и полнолуние.останній Супермісяць року: що не можна робити в Урожайну повню

Езотерики використовують затемнення як час для глибокої медитації та внутрішнього розвитку. Цей час може бути використаний для зосередження на власних емоціях, мисленні та духовному зростанні.

Деякі езотерики проводять магічні ритуали та заклинання під час затемнень. Вони вірять, що в цей період магічна енергія підсилюється і може бути використана для досягнення конкретних цілей, серед яких захист, привертання певних подій або розв'язання проблем. Затемнення може бути часом для виконання духовних практик, таких як релігійні обряди, молитва, розмова зі своєю внутрішньою сутністю або зв'язок з вищими силами.

Дехто з них ведуть спеціальні журнали та роблять записи про свої враження і дослідження під час затемнень. Це допомагає у подальшому аналізі та розвитку їхніх практик.

В езотеричних практиках і віруваннях пов'язаних з коридорами затемнень, існують ряд порад та обмежень щодо того, що не варто робити під час таких подій, які варіюються в залежності від конкретної езотеричної традиції, але спільні риси вони мають.

У цей час варто уникати негативних думок, адже затемнення може бути часом підвищеної енергетики, і погані емоції можуть підсилити їх вплив. Не треба використовувати магію під час затемнення для шкоди іншим. Хоча затемнення може викликати сильні емоції, не рекомендується приймати важливі життєві рішення в поспіхом.

У той же час треба розуміти, що езотеричні практики не мають наукового підґрунтя та можуть розглядатися лише як форма духовного самовираження і розвитку.

Ранее "Апостроф" сообщал, что в октябре произойдут два затмения - солнечное и лунное, которые припадают на новолуние и полнолуние.

  • Вас може зацікавити:

Коридор затемнень в жовтні: на які дати випадає, що можна і заборонено робити

Сонячне і місячне затемнення в жовтні 2023: які дні будуть сприятливими, а які - небезпечними

Осіннє затемнення 2023: коли всім знакам Зодіаку готуватися до великих змін