RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Робота в ДБР і великі гроші: спливли нові подробиці про скандальну наречену зі Львова

Колишня працівниця Львівського територіального управління ДБР Роксолана Москва у 2021 році, за час роботи на державній службі придбала у автосалоні новий Audi Q8 за понад 2,3 млн грн, тобто близько 85 тис. доларів за тодішнім курсом.

Про це пише LVIV.MEDIA.

Читайте: Торт за 100 тисяч і одіозні гості: у Львові влаштували елітне весілля, фото і відео

Під час роботи на держслужбі Роксолана Москва стала власницею Audi Q8. Автомобіль з реєстраційним номером ВС 7444 II належить Роксолані Ігорівні Москві. Ціна авто під час реєстрації була вказана — 2 324 822,5 грн (за тодішнім курсом це приблизно 85,5 тис. доларів).

Роксолана Москва досі володіє цією машиною і у 2023 році вона щонайменше сім разів порушувала правила паркування і за це її штрафували. Вона не сплачувала штрафи вчасно, тому гроші з неї стягувала виконавча служба, як свідчать дані з автоматизованої системи виконавчого провадження.

За даними відкритої бази даних, авто з номером ВС 7444 II було зареєстроване 26 червня 2021 року, з того часу реєстрація не змінювалася.

Роксолана Москва влаштувалася на роботу у Державне бюро розслідувань у 2018 році, коли директором відомства був Роман Труба, на посаду провідного спеціаліста сектору кадрової роботи та державної служби ТУ ДБР. Роксолана Москва є племінницею колишньої дружини першого керівника Держбюро.

Роксолана Москва пропрацювала у бюро кілька років, але у березні 2022 року її звільнили. Проте вона вирішила повернутися на роботу в бюро. Й через пів року після звільнення Восьмий апеляційний адміністративний суд поновив її на посаді, стягнувши на її користь 231 тис. грн за вимушений прогул. ДБР з цим рішенням не погоджується і оскаржує його у Верховному суді.

Після розголосу через дороге весілля, відео з якого опублікувала сама наречена, ДБР "відхрестилося" від неї. Мовляв, Роксолана Москва майже два роки не працює у бюро, а за вчинки своїх екс-працівників вони не відповідають.

Нагадаємо, що спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук нагородив таролога Веліара (справжнє ім'я - Богдан Орищенко) відзнакою "Гордість і слава України".

  • Вас може зацікавити:

Син черкаського губернатора Табурця вразив черговою "творчістю"з Європи: відео не для слабкодухих

Скандал в Одесі: директор управління НАБУ отримав нагороду від Ківалова, справу якого розслідує, фото

В Києві екс-директорка школи з паспортом РФ заблокувала роботу всього закладу: вимагає мільйонну компенсацію