RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Торт за 100 тисяч і одіозні гості: у Львові влаштували елітне весілля, фото і відео

У Львівській області війна не завадила влаштувати з розмахом весілля експрокурору Ростиславу Ільницькому та співробітниці Держбюро розслідувань Роксолані Москві. На кількаденному заході були присутні депутати, бізнесмени, співробітники податкової, поліції, ДБР, різних силових структур та українські зірки.

Про це йдеться у журналістському розслідуванні Lviv.Media.

Читайте також: Пляжний опозиціонер: як колишній "слуга" Дубінський дійшов до конфлікту із Зеленським

Як зазначає видання, весілля провели 7-8 жовтня у п’ятизірковому закладі Emily Resort. Особливістю свята став двометровий торт, вартістю близько 100 тис. грн. Скільки коштує святкування - невідомо.

На весіллі у перший день було більш ніж 300 гостей, тоді їх розважали співачка Ольга Полякова, співак Олександр Пономарьов, гурт "Дзвони сонця", вів святкування ведучий з СТБ Григорій Решетник.

У другий день на захід запросили співака Дзідзьо, а гостей побільшало до 500. Пара була одягнена у вишиванки.

На весіллі помітили місцевих депутатів - Юрія Ломагу, Олексія Різника, колишнього посадовця МВС України у Львівській області Василя Телицю, працівника столичної прокуратури Святослава Мазурика (якого підозрюють у хабарництві на 100 тис. доларів).

Також був присутній експодатківець Сергій Мальков (його матір фігурує у справі про розкрадання комунального майна у Львові, а сам звільнений після розголосу покупки елітного авто Maserati).


Також журналісти пишуть, що наречений - 31-річний Ростислав Ільницький, у 2019-му став заступником прокурора у Радехові, після чого пішов на підвищення, ставши прокурором прокуратури Печерського району м. Києва. Хотів очолити прокуратуру Херсонської області, проте не вдалося. Не так давно написав заяву на звільнення за власним бажанням. Тому, чим нині займається - невідомо.

Нареченою стала 27-річна Роксолана Москва - працівниця відділу кадрів Теруправління Держбюро розслідувань у Львові. Торік у березні її звільнили, однак вона поновилась через суд, який зобов'язав виплатити їй близько 230 тис. грн за вимушений прогул. Проте ДБР оскаржує відповідне рішення у Верховному суді.

За даними ЗМІ, наречена є дочкою відомої у Львові адвокатки та бізнеследі Богдани Москви. Також Роксолана є родичкою ексдружини колишнього керівника Держбюро розслідувань Романа Труби.

Як зазначають журналісти, молодята не відповіли на телефонні дзвінки. Не вийшла на зв’язок і матір Роксолани. Відтак - дізнатися, за чиї гроші влаштували таке пишне весілля, не вдалося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у 2022 році журналісти знайшли золотий вагон Медведчука, який переплюнув Пшонку та Януковича.

  • Вас також може зацікавити:

Не вистачає золотого унітазу: СБ показала хороми Симоненка, фото

Небезпечний прецедент: як корупціонери донатять на ЗСУ

Нахабна Феміда: коли суддів почнуть брати за злочини