RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Києві на благодійному аукціоні зібрали майже 2,2 млн грн допомоги ЗСУ та дітям-переселенцям

В одному з київських ресторанів 24 жовтня відбувся масштабний благодійний аукціон, на якому зібрали понад 2 млн гривень, що надалі підуть на допомогу дітям-переселенцям з Херсонщини та українським захисникам. Крім того, у рамках заходу, воїнам ЗСУ передали пікап.

Більшість лотів для аукціону надав благодійний фонд "Батальйон Волонтер", який був співорганізатором вечора. Фонд допомагає захисникам з 2014 року та взаємодіє з представниками військового керівництва країни. Серед лотів була футболка з підписом президентаВолодимира Зеленського, прапор України з підписом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, мапа України, підписана начальником ГУР МОУ генерал-майором Кирилом Будановим, ігрова футболка лідера збірної України Михайла Мудрика з автографами всіх гравців національної збірної команди з футболу.

Завдяки продажу лотів, на вечері зібрано 2 млн 192 тис гривень.

Волонтер та військовий оглядач Роман Бочкала розповів про важливість проведення подібних заходів.

"Ми зібрали волонтерів, журналістів, бізнесменів аби провести благодійний аукціон та зібрати на допомогу, на ті потреби за якими звертаються захисники. Я вдячний артистам та всім тим людям які зібралися в якості гостей, бо кожен з них прийшов допомагати. Ми побачили унікальні лоти. Я впевнений що такі заходи потрібні. Коли ми бачимо умовно як працює нічний клуб – то це невчасно, це треба заборонити. А в цьому випадку ми збираємо людей аби вони могли висловити повагу військовим, тож я вважаю, що такі події мають відбуватися", – прокоментував він.

Більше деталей аукціону доступні у репортажі.