RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ніч Геловіна: що зробити для виконання бажань у Свято всіх Святих

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада настає Ніч Сили - Геловін. Це свято відоме своїми містичними обрядами, які забезпечать виконання бажань, гармонію у сім'ї, міцне здоров'я та добробут.

"Апостроф" розповідає, які обряди можна провести на Геловін.

Читайте також: Що чекає ваш знак Зодіаку на Геловін: гороскоп на моторошне свято

Гарбуз для родини

Щоб була гармонія зі своєю сім'єю, добробут та покращилося фінансове становище, необхідно приготувати будь-яку страву з гарбуза та розділити її зі всіма членами родини.

Дари пращурам

Щоб сила предків принесла допомогу та підтримку в усі життєвих питаннях, варто подумки сформулювати прохання до них та з вдячністю та любов'ю покласти у воду дари: овочі, фрукти, той самий гарбуз тощо.

Купання

Щоб налагодити зв'язок між двома світами та покращити свій стан здоров'я, необхідно на Геловін викупатися в річці, якщо вода не надто холодна.

Бажання

У ніч на 1 листопада можна загадати бажання і тоді воно обов'язково здійсниться. Для цього необхідно чітко сформулювати його, викликати в собі сильну емоцію, уявити бажання вже здійсненним зі всіма деталями та забути про нього, відпустивши у простір.

Встановлення енергетичних зв'язків

На Геловін можна встановити зв'язок між свідомістю, підсвідомістю і надсвідомістю через "Ритуал мостів". Для цього треба уявити три величезних моря, що символізують свідомість, підсвідомість та надсвідомість, а далі подумки встановити між ними мости та як по них тече енергія та ходять люди. Тоді всі три компоненти почнуть взаємодіяти один з одним та психосфера людини стане єдиною.

Раніше ми публікували цікаві поради як влаштувати дітям справжнє свято на Геловін.

  • Вас може зацікавити:

Не пропустіть цю ніч: найцікавіші ворожіння та магічні ритуали на Геловін

Подарунки на Геловін для близьких та друзів: найкращі ідеї для моторошного привітання, фото

Геловін 2023: найкращі ідеї, як прикрасити будинок і квартиру своїми руками