RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

​Що чекає ваш знак Зодіаку на Геловін: гороскоп на моторошне свято

Цьогорічний Хелловін обіцяє бути захоплюючим: залишкова енергія нещодавнього місячного затемнення в Тельці в поєднанні з інтригуючими положеннями планет створює основу для незабутнього свята.

Яким буде цей день для усіх знаків Зодіаку, розповів Spiritualify.

Читайте також: Як розіграти друзів на Хелловін: 5 ідей для ненудної вечірки

Овен

Ви можете вибрати пильне спостереження за вулицями свого району, щоб діти могли без зайвих хвилювань брати участь у розвазі та підтримувати спокійну та приємну атмосферу для всіх. Виконання ролі захисника може відкрити двері для нових друзів і зв’язків.

Телець

Ви будете сяючою зіркою вечора, а ваше вміння створювати красу та гармонію будуть відзначати всі. Цей досвід може стати каталізатором змін, спонукаючи вас досліджувати нові можливості. Можливо, ви відкриєте приховану пристрасть до шиття або cтворенню костюмів на замовлення.

Близнюки

Нарешті настав час відкласти проекти та обов’язки та віддатися дорогоцінним моментам спілкування та задоволення. Ця ніч дає прекрасну можливість розслабитися, посміятися та створити щасливі спогади з друзями та коханими.

Рак

Заглиблення в карти Таро або пошук відповідей у медіума може бути тим шляхом, який ви виберете цього вечора. Одкровення подарує вам відчуття миру та розуміння, вселяючи у вас впевненість і мудрість, необхідні для просування вперед у житті з новою силою.

Лев

Поринаючи в таємниці місця з привидами, слухаючи розповіді про них, готуйтеся до американських гірок, повних емоцій. Невдовзі ви зрозумієте, що ці гострі відчуття - саме те, що вам потрібно, щоб зробити цей Хелловін незабутнім.

Діва

Незалежно від того, чи Ви плануєте цього вечора зануритися в класичний фільм жахів, чи просто насолоджуватися спокоєм у вашому домі, пам’ятайте, що найважливіше – робити те, що вам подобається.

Терези

Почніть день зі створення добре організованого списку завдань, обов’язково визначивши пріоритети для найбільш термінових і важливих справ. Зосередившись і працюючи ефективно, ви звільните час, щоб повністю зануритися у вечірнє свято.

Скорпіон

Ви вирішили присвятити свій вечір налагодженню стосунків, які мають для вас особливе значення. Обираючи романтичний вечір, виберіть свій улюблений бар чи ресторан – знайоме вам місце, де панує гостинна та затишна атмосфера.

Стрілець

Ваше незрівнянне почуття гумору та дивовижне вміння не сприймати речі надто серйозно без зусиль зроблять вас яскравою зіркою вечора, навіть якщо ви опинитеся в центрі розваг.

Козеріг

Козеріг цього року вирішитб наповнити вечірку на Гелловін духом змагання. Хоча справжнього змагання може і не бути, глибоко всередині ви прагнете досягти успіху та залишити незгладимий слід у своєму вбранні.

Водолій

Ваша мета - створити приємну атмосферу, де кожен зможе почуватися невимушено та насолоджуватися урочистостями. Ви завжди берете на себе зобов’язання познайомити людей один з одним, особливо тих, хто, можливо, не знайомий, сприяючи створенню нових друзів і зміцненню почуття спільності.

Риби

Майже неминуче ви опинитеся в незручній та емоційно насиченій ситуації, коли зустрінетеся віч-на-віч з колишнім на вечірці. У цьому вирі почуттів необхідно зупинитися, поміркувати і чітко оцінити ситуацію. Це свято ставить перед вами завдання заглибитися в себе та зробити свідомий вибір.

Раніше "Апостроф" писав, як зробити ліхтар з гарбуза на Гелловін.

  • Вас може зацікавити:

6 вічних фільмів на Хелловін для перегляду з друзями

Як прикрасити будинок на Хелловін: 11 креативних ідей з підручних засобів

Гелловін вже близько: цікаві поради як влаштувати дітям справжнє свято