RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Поставте в будинку "Жіноче щастя": як вибрати місце для спатифілума, щоб залучити любов

Спатифілум, або "жіноче щастя, як прийнято його називати у народі, може принести у ваше життя любов і достаток, якщо його поставити у правильному місці.

"Апостроф" розповідає, де найкраще розмістити магічну "квітку кохання".

Читайте також: Ваше "Жіноче щастя" буятиме пишним цвітом: копійчане добриво для спатифілума

Прекрасне зелене листям і білі квіти надають спатифілуму вишуканого вигляду, тож він стане окрасою будь-якої частини вашої оселі. Але крім краси, ця рослина також має особливе значення в культурі та традиціях.

Спатифілум часто називають символом жіночої енергії, щастя та благополуччя. У багатьох культурах він асоціюється з жіночністю та коханням. Тож ця рослина вважається сприятливою для жінок і обіцяє їм щастя.

Традиційно спатіфілум вважають рослиною, яка допомагає залучити у ваше життя кохання та зміцнити відносини між партнерами. Можна використовувати як саму живу рослину, так і зображення спатифілума - його треба розмістити в спальні або місці, де ви проводите більше часу з партнером. За віруваннями, це допоможе побудувати щасливі та гармонійні стосунки.

Також вважається, що спатіфілум приваблює позитивну енергію, очищає простір від негативу та захищає від неприємностей. Розміщення в будинку допомагає створити гармонійну та безпечну обстановку, а також привабити фінансове благополуччя та процвітання.

Для цього треба помістити "жіноче щастя" у свою робочу зону або важливе місце у будинку, щоб залучити успіх у фінансових справах та досягнення матеріальних цілей.

Раніше ми розповіли про нешкідливі на вигляд рослини, які не варто тримати в спальні.

  • Вас може зацікавити:

Чому пропадає спатифілум: популярні помилки та як врятувати рослину

Орхідеї потішать пишним цвітінням: рецепт простого підживлення на основі моркви

Як підготувати троянди до зими: рецепти корисних підживлень у вересні