RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Синяк, Удмурт та Говорун: що відомо про двійників Путіна

Останнім часом все більше розмов про те, що російський диктатор Володимир Путін дуже послаблений кількома смертельними хворобами, що обмежують працездатність, тому може активно використовувати своїх двійників.

Які дублери можуть бути у Путіна і що відомо про можливу смерть президента повідомляє Новини.LIVЕ, а також висвітлює білоруське видання "Дзеркало".

Російський юрист і блогер Марк Фейгін вважає, що це не секрет, що Путін має двійників. Їхня функція - бути відволікаючими фігурами.

Британське видання Mirror також у травні писало про те, що російський глава міг померти і його замінили одним із дублерів. Джерела з британської розвідки також додають, що його "смерть" можуть замовчувати у Кремлі, боючись перевороту та виведення військ із території України.

"Путін дуже хворий, і коли він помре, його смерть зберігатиметься в таємниці тижнями, якщо не місяцями. Є також ймовірність, що він уже мертвий. Це неможливо знати. Вважається, що Путін використовував двійників у минулому, коли був хворий, і Кремль міг робити це зараз. Путін очолює невелику групу високопосадовців, які повністю до нього лояльні", - розповіли джерела з розвідки Великобританії.

Є кілька таблиць із різновидами та відмінностями один від одного двійників Путіна. Одну з них представив російський журналіст Олег Кашин. Він дав так звані прізвиська цим двійникам: Удмурт, Говорун, Кучма, Банкетний, Дипломат, Синяк.

Фото: facebook.com/oleg.kashin

За його таблицею, у справжнього Путіна рухливі губи та мигдалеподібні очі, а "Говорун" нібито майстер із озвучування президента, який миготів у 2013-2015 роках. Водночас найневдалішим двійників журналіст із РФ вважає "Удмурта", який віддалено схожий на Путіна і замінює "Говоруна" у крайніх випадках.

Ще в одній порівняльній таблиці двійників диктатора зазначаються чотири типи зовнішності. Водночас справжній Путін нібито зник у 2011 році.

Фото: novyny.live

Також журналіст Саша Сотник повідомляв про смерть одного з його дублерів - Аклаєва Максима Борисовича, який періодами з'являвся на публіці з 2014 року, у тому числі на заході з ексголовою Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим у 2015 році.

Фото: novyny.live

Про смерть Путіна, як і про його хвороби немає жодних доказів, про що дбають представники Кремля. Існує поширена теорія, що він помер ще 2004 року від "атеротромботичного ішемічного інсульту".

"До вечора 6 червня пацієнт став скаржитися на сильний головний біль, нудоту і блювання, біль в очних яблуках, сплутаність мови, сонливість і слабкість. У нього було діагностовано підвищений артеріальний тиск (220/120). Внаслідок повторних ішемічних атак стан пацієнта стрімко погіршувався, він знепритомнів і був екстрено госпіталізований. В умовах медустанови йому було надано своєчасну допомогу, але врятувати його не вдалося. Внаслідок великого набряку мозку сталося вклинення у великий потиличний отвір мигдаликів мозочка зі здавленням нижніх відділів довгастого мозку, що викликало смерть пацієнта", - йдеться в записці нібито лікаря однієї з урядових лікарень.

З 5 березня 2015 року теж був період, коли Путін пропадав на тривалий термін, а на урядових сайтах з'являлися архівні відео та фото президента, а то й зовсім не публікували його зустрічі.

Можливе записане заздалегідь вітання російських жінок з 8 березня 2015 року. Фото: kremlin.ru

Німецьке видання Die Welt, американське видання The New York Times та багато інших великих світових ЗМІ тоді обговорювали теорію смерті та хвороб Путіна. З кожною появою постановочних, заздалегідь записаних зустрічей на публіці президента РФ з'являються відразу чутки про смерть диктатора або його смерть. Це триває й досі.

Нагадаємо, 27 червня низка українських та російських ЗМІ поширила інформацію про смерть російського президента Путіна.